ruzandish 0 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 با سلام من وب سایتی رو راه اندازی و از لوکال به هاست انتقال دادم اما هنگامی که روی افزودن برگه یا افزودن نوشته کلیک می کنم با پیغام زیر روبرو می شم: "شما هماکنون برگهای که آخرین نوشتههای شما را نمایش میدهد، پاک میکنید." افزونه ها را غیر فعال کردم؛ پوسته پیش فرض ورد پرس رو انتخاب کردم, اما مشکل همچنان باقی مونده. هر کاری کردم با این پیغام مواجه می شم در فروم های زیادی به دنبال حل مشکل گشتم اما هنوز راهی براش پیدا نکردم حتی نسخه جدید وردپرس رو دستی آپدیت کردم، نسخه قبل تری روش نصب کردم اما مشکل باز هم حل نشد. لطفا راهنمایی بفرمایید. لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 درود مشکل برای اینه که شما یک برگرو برای نمایش مطالب انتخاب کردید برید به قسمت تنظیمات و از اونجا برگردونید به حالت تنمایش پیش فرض مشکلتون حل میشه لینک به ارسال
ruzandish 0 ارسال شده در مرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 سلام نه این کار رو هم انجام دادم پیغام حذف شد اما همچنان اجازه اضافه کردن برگه یا نوشته جدید رو نمی ده و پیغام می ده شما اجازه ویرایش این نوشته را ندارید. لینک به ارسال
rekaza 0 ارسال شده در تیر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 سلام لطفا راهنمایی کنید نه برگه جدید میتونم ایجاد کنم و نه نوشته جدید برگه جدید رو که میزنم صفحه سفید میشه و چیزی دیگه نمیاره لطفا راهنمایی کنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری