mohammad05 0 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 با سلام دوستان من یک قالب وردپرس طراحی کردم و کد نویسی کردم تقریبا 90% کامل شده. فقط توی صفحه single.php مشکل دارم. مشکلم هم اینه که وقتی عکس رو از پنل میزارم داخل پست و چپ چین یا راست چین یا وسط چین میکنمش توی single.php اعمال نمیشه و ثابت هست. اینو هم بگم direction:rtl; رو هم وقتی بهش میدم اینطوری میشه و وقتی از div پست بر میدارم تغییرات رو عکس اعمال میشه لطفا راهنمایی کنید با تشکر لینک به ارسال
M.Javad 684 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 این کدهارو بزارید در فایل استایل قالب .wp-caption { text-align: center; padding-top: 4px; margin: 10px; } .wp-caption, .aligncenter { width: auto !important; display: block; margin: 0 auto; لینک به ارسال
mohammad05 0 ارسال شده در مرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 کدی که گفتید رو گذاشتم ولی متاسفانه مشکل حل نشد لینک به ارسال
mohammad05 0 ارسال شده در مرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 بالاخره تونستم حلش کنم دوستانی که مشکل من رو دارن میتونن این کد ها رو به استایل قالبشون اضافه کنن .post img { display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; clear: both; } .aligncenter, img.aligncenter{ clear: both; display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } .alignright, img.alignright{ float: right; } .alignleft, img.alignleft{ float: left; } لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری