webx 3 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 سلام و خسته نباشید من حدود 188 تا لینک تو نقشه سایتم دارم که مقداری 188 تای آن در گوگل وبمستر Submitted شده ولی فقط 88 تای آن ایندکس شده و تو نتایج گوگل اومده، چرا بقیش ایندکس نمی شه؟؟؟؟ حدود یک ماهی هست صبر کردم ولی خبری نشده که نشده تو گوگل وب مستر هم خطایی نمیده توفایل tobots , ... هم چک کردن مشکلی از ایندکس صفحه تو گوگل نیست، شاید گوگل کمار شده، خخخخ میشه راهنمایی بکنید؟ لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 باید صبر کنید + لینک سازی بیشتر انجام بدید لینک به ارسال
MAH230 54 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 در در 7/29/2016 at 13:54، SM-Mahdavi گفته است : باید صبر کنید + لینک سازی بیشتر انجام بدید منم این مشکلو در سایت با قدمت 3 ساله و دارای بک زیاد دارم.... لینک به ارسال
h4mid_2009 3 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 بک لینک انجام دادید لینک به ارسال
mohammad moradi 141 ارسال شده در مهر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 درود نمایش در نقشه سایت همش لینک نیست برخی به موارد بی مورد و خارج از لینک هم مرتبط می شه......... نقشه سایت خودتون رو آپدیت کنین لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری