mehrdad_k 26 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 سلام دوستان من میخوام تقویمی بصورت عکس پیوست در سایت ایجاد کنم کسی میتونه کمک کنه ؟ لینک به ارسال
mashkook 70 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 باید مقدار خیلی کمی php و البته html css بلد باشین آرشیو وردپرس صورت تاریخ و روزانه وجود داره ، راحت ترین روش اینه که بر اساس ورودی های این فرم کاربر به لینک مورد نظر بره مثلا : yoursite.com/archve/1395/5/4 که بستگی به نوع لینک های سایت شما داره لینک به ارسال
mehrdad_k 26 ارسال شده در مرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 در 13 ساعت قبل، mashkook گفته است : باید مقدار خیلی کمی php و البته html css بلد باشین آرشیو وردپرس صورت تاریخ و روزانه وجود داره ، راحت ترین روش اینه که بر اساس ورودی های این فرم کاربر به لینک مورد نظر بره مثلا : yoursite.com/archve/1395/5/4 که بستگی به نوع لینک های سایت شما داره تو وردپرس آرشیو روزانه هم داریم. تو ابزارک ها میتونی آرشیو روزانه رو بگذاری حتی با امکان دراپ دان و انتخاب روز مورد نظر. مربوط میشه به پلاگین جلالی یا پارسی دیدت ولی من میخوام امکان انتخاب به این شکل داشته باشم. لینک به ارسال
mashkook 70 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 (ویرایش شده) در 12 دقیقه قبل، mehrdad_k گفته است : تو وردپرس آرشیو روزانه هم داریم. تو ابزارک ها میتونی آرشیو روزانه رو بگذاری حتی با امکان دراپ دان و انتخاب روز مورد نظر. مربوط میشه به پلاگین جلالی یا پارسی دیدت ولی من میخوام امکان انتخاب به این شکل داشته باشم. خب دیگه اگه برای ابزارک ها میخواین کافیه استایل اون جایی که این عکس رو ازش گرفتین روی استایل قالب خودتون ( و برای المنت های افزونه جلالی ) کپی کنین . البته اگه درست متوجه منظورتون شده باشم ویرایش شده مرداد 95 توسط mashkook لینک به ارسال
mehrdad_k 26 ارسال شده در مرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 در در 26/7/2016 at 10:53، mashkook گفته است : خب دیگه اگه برای ابزارک ها میخواین کافیه استایل اون جایی که این عکس رو ازش گرفتین روی استایل قالب خودتون ( و برای المنت های افزونه جلالی ) کپی کنین . البته اگه درست متوجه منظورتون شده باشم پیشنهاد میکنم ابزارک مربوطه و عکسی که فرستادم رو ببینید تفاوت هاش رو متوجه می شید. کار با سی اس اس انجام نمیشه دوست من. لینک به ارسال
mehrdad_k 26 ارسال شده در مرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 کس دیگه ای راهکاری نداره ؟ لینک به ارسال
WordPress1 364 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 در 9 دقیقه قبل، mehrdad_k گفته است : کس دیگه ای راهکاری نداره ؟ یه مقدار جستجو کنید می تونید از افزونه های آماده وردپرس هم استفاده کنید https://wordpress.org/plugins/archive-posts-accordion-panel/screenshots/ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری