امیر حسین حبیبی 618 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 با سلام و احترام خدمت تمام دوستان بنده یک افزونه نوشتم و برای فروشش میخوام اقدام کنم ولی از اونجایی که مارکت های ایرانی همه کپی شده قرار میدن تکلیف منی که در ایران اینو نوشتم چیه ؟ ایا جایی هست ن افزونمو ثبت کنم که مالکیتش برای من باشه و بتونم پیگیری کنم؟ 2 نقل قول لینک به ارسال
امیر حسین حبیبی 618 ارسال شده در مرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 خوب بنده میخوام در یکی از مارکت ها به اختصاص انتشار بدهم نقل قول لینک به ارسال
امیر حسین حبیبی 618 ارسال شده در مرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 تکلیف چیه که من بخواهم مارکت های دیگه کپی نکنن نقل قول لینک به ارسال
علیرضا 262 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 سلام و درود اگر میخواهید به صورت پولی باشه چه تو مخزن منتشر کنید چه تو مارکت های ایرانی باید بخش اصلی افزونه را طوری بنویسید که فقط مدیریت و ارائه اون به دیگران دست خودتان باشد. به این صورت که با استفاده از کد لایسنس یا دیگر روش ها ... فقط برای یک کاربر قابل استفاده باشد. 1 نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 تبلیغش کنید در سایت خودتون بفروشید مارکتهای موجود اعتمادی نیست. حداقل از دید شخصی من. موفق باشید 3 نقل قول لینک به ارسال
hassannak 76 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 کاملا با اقا مرتضی موافقم به نظر منم که فقط باید تو سایت خودتون براش تبلیغ کنید و در ضمن اگه خیلی هم ماهرید باید براش کد فعال سازی بزارین که کاربرانی که افزونه را میخرن برای فعال سازی کد را از سایت خودتون بخرن 1 نقل قول لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1681 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 منم با دوستان موافقم، تا جایی که راه داره توی این مارکتای ایرانی نذارین افزونتون رو (از لحاظ کپیرایت میگم)، اگه هدفتون کاربرای ایرانیه که توی سایت خودتون لایسنسش رو بفروشید و تاجایی که میتونید واسش تبلیغ کنید، اگر هم کاربرای جهانی داره که به نظرم بد نیست به فکر انتشار توی کدکنیون باشید! امیدوارم بالاخره یه روزی این قانون کپیرایت تو ایرانم درست رعایت بشه. نقل قول لینک به ارسال
امیر حسین حبیبی 618 ارسال شده در مرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 واقعا چه بد تو ایران چیزی به عنوان اختصاصی معنا نداره نقل قول لینک به ارسال
mojtabashahi 265 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 درود ، اگر تمامی استانداردهای طراحی رعایت شده می توانید با فروش در codecanyon.net درآمد خوبی داشته باشید. ولی اگر می خواهید در مارکت های ایرانی بفروشید ، به گفته دوستان لایسنس گزاری نمایید. (حق تکثیر در ایران). اگر با لایسنس گزاری آشنایی ندارید و به دنبال یک مارکت ایرانی برای فروش افزونه خود هستید با من تماس بگیرید. نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .