ragbook 3 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 سلام میخوام تمام مطالب وردپرسم به وردپرس دیگه ای انتقال بدم اما به مشکل خوردم یه برون ریز گرفتم از تمام حتوا بعد توی وردپرس جدید درون ریز قسمت wordpress افزونه ای که گفت رو نصب کردم و فایل رو انتخاب و گفتم انتقال بده اما بعد از چند دقیقه یک صفحه سفید میاد و نمیشه کسی هست بتونه مطالب وردپرسم رو تمام و کمال (رسانه ها ، دیدگاه ها ، نوشته ها ، برگه ها ، دسته ها و...) رو انتقال بده برام ؟ لطفا هذینه رو برام پ خ کنید یا در تلگرام با شماره 09352674048 تماس بگیرید نقل قول لینک به ارسال
M.Javad 684 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 به صورت دستی دیتابیس رو export کنید از وردپرس اول و در دیتابیس وردپرس دوم import کنید نقل قول لینک به ارسال
WordPress1 364 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 در ۱ ساعت قبل، ragbook گفته است : سلام میخوام تمام مطالب وردپرسم به وردپرس دیگه ای انتقال بدم اما به مشکل خوردم یه برون ریز گرفتم از تمام حتوا بعد توی وردپرس جدید درون ریز قسمت wordpress افزونه ای که گفت رو نصب کردم و فایل رو انتخاب و گفتم انتقال بده اما بعد از چند دقیقه یک صفحه سفید میاد و نمیشه کسی هست بتونه مطالب وردپرسم رو تمام و کمال (رسانه ها ، دیدگاه ها ، نوشته ها ، برگه ها ، دسته ها و...) رو انتقال بده برام ؟ لطفا هذینه رو برام پ خ کنید یا در تلگرام با شماره 09352674048 تماس بگیرید بهترین راه به نظرم با استفاده از فول بکاپ هست. خیلی راحت و سریع انجام میشه نقل قول لینک به ارسال
علیرضا 262 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 باسلام اگر میخواهید دامنه را تغییر بدید نیاز نیست بکاپ تهیه کنید و یا تغییرات دیگر انجام بدید کافیه دامنه موردنظر را به هاست اضافه کنید و از ریدایرکت استفاده کنید اگر میخواهید برخی از مطالب مثل رسانه ها ، دیدگاه ها ، نوشته ها ، برگه ها ، دسته ها و... انتقال بدید از روشی که دوستمون m.javad گفتند استفاده کنید اگر میخواهید کل محتوا را در هاست دیگر بالا بیارید ، فول بکاپ گرفته و استفاده کنید.برای فول بکاپ پیشنهاد میشه از پشتیبان درخواست کنید تا برایتان انجام دهند نقل قول لینک به ارسال
ragbook 3 ارسال شده در تیر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 فول بکاپ سی پنل با دایرکت ادمین فرق داره خب من کلا یه سایت دیگ زدم فقط میخوام مطالبم رو انتقال بدم نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .