R.Haghighi

اررور خسته کننده در ثبت نظر سنجی ها

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام چند وقتی هست وقتی یه نظری رو بخوای ثبت کنی پیغام :

Fatal error: Call to undefined function add_action() in /home/......../public_html/wp-content/plugins/wp-polls/wp-polls.php on line 32

رو میده ...

سیستم هم از اررو مشخص هست ووردپرس هست!

هرچی هم سرچ کردم تو سایت های خارجی نتونستم چیزی که بتونه درست توضیح بده پیدا کنم

دوستان اگر کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد ممنون میشم راهنمایی کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

افزونه wp-polls نباید همچین مشکلی داشته باشه چون بارها تست شده و درست کار میکنه.

شما افزونه رو حذف کنید و مجدد بارگزاری و نصب کنید. ببینید تغییری میکنه؟

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

افزونه wp-polls نباید همچین مشکلی داشته باشه چون بارها تست شده و درست کار میکنه.

شما افزونه رو حذف کنید و مجدد بارگزاری و نصب کنید. ببینید تغییری میکنه؟

ممنون از خوش آمد گویی شما :)

بله حذف شده و دوباره نصب آن هم آخرین ورژن ..

تغییری ایجاد نشه ... در گوگل که سرچ کنید مشکل برخی دیگر هم دارند ولی زبان انگلیسی بنده زیاد خوب نبوده م موتجه راه حل های اون ها نشدم !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اول فایل wp-polls.php کد زیر رو اضافه و تست کنید:

if (!function_exists('add_action')) {
$wp_root = '../../..';
if (file_exists($wp_root.'/wp-load.php')) {
require_once($wp_root.'/wp-load.php');
} else {
require_once($wp_root.'/wp-config.php');
}
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو اضافه کردم ..

حالا وقتی کلید ثبت رو میزنی اون اررور رو نمیده ولی هیچی ثبت نمیشه! یعنی وقتی ثبت رو میزنی اون قسمت بلوک خالی میشه مثل تصویر زیر :

40662354891024303100.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از صفحه سورس کد بگیرید یا اگر سایت آن لاینه آدرس بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از صفحه سورس کد بگیرید یا اگر سایت آن لاینه آدرس بدید

www.songsara.net

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما تابع wp_head رو کجای فایل هدر قرار دادید؟

چون کدهای مربوط به افزونه فوق قبل تگ head قرار گرفته.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه نشدم ! ساده تر توضیح میدید ؟!!

تابع wp_head کجا قرار داره ؟!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header.php را در پوشه قالب خد باز کنید و بگردید دنبال


<?php wp_head(); ?>

محل صحیح این کد درست قبل از



</head>

هستش

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن فایل footer.php را هم باز کنید و این کد را اگر ندارد به آن اضافه کنید


<?php wp_footer(); ?>

خطوط آخری شما در این فایل باید


<?php wp_footer(); ?>
</body>
</html>

باشد

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

فایل header.php را در پوشه قالب خد باز کنید و بگردید دنبال
 

محل صحیح این کد درست قبل از

 

هستش

فایلی با نام header.php در قالب وجود ندارد!

ویرایش شده در توسط R.Haghighi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب قالب استاندارد نیست ، تگ head رو در فایل index بدنبالش باشید و همچنین برای footer هم اگر موجود نبود انتهای محتوای فایل index قرار بدین

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل ایندکس کد به این شکل بود :


<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
<?php wp_head(); ?>
<title><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></title>
</head>

و من به این شکل قرار دادم ولی باز فرقی نکرده :


<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />

<title><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></title>
<?php wp_head(); ?>
</head>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

footer را هم چک کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همانظور که اشاره کردید قالب استاندارد نیست و فایل فوتر نداره!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

حالا وقتی کلید ثبت رو میزنی اون اررور رو نمیده ولی هیچی ثبت نمیشه! یعنی وقتی ثبت رو میزنی اون قسمت بلوک خالی میشه مثل تصویر زیر :

کد زیر رو تو header.php قالب خود قرار دهید یا به قول NESTED عزیز : تگ head رو در فایل index بدنبالش باشید و همچنین برای footer هم اگر موجود نبود انتهای محتوای فایل index قرار بدین

<script type='text/javascript'>
/* <![CDATA[ */
var pollsL10n = {
ajax_url: "<?php bloginfo('url'); ?>/wp-content/plugins/wp-polls/wp-polls.php",
text_wait: "Your last request is still being processed. Please wait a while ...",
text_valid: "Please choose a valid poll answer.",
text_multiple: "Maximum number of choices allowed: ",
show_loading: "0",
show_fading: "1"
};
/* ]]> */
</script>
<script type='text/javascript' src='<?php bloginfo('url'); ?>/wp-content/plugins/wp-polls/polls-js.js?ver=2.50'></script>

ویرایش شده در توسط amirabar
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از هم استانی عزیز

مشکل با قرار دادن کد بالا بالاخره حل شد

از همه ی اساتید ممنونم :wub:

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر از هم استانی عزیز

مشکل با قرار دادن کد بالا بالاخره حل شد

از همه ی اساتید ممنونم :wub:

مشکل شما باقیست

بهتره تابع زیر را در داخل تگ head ، در هر فایلی که این تگ هست قرار دهید


<?php wp_head(); ?>

و تگ زیر را قبل از تگ بسته body قرار دهید

<?php wp_footer(); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مشکل شما باقیست

بهتره تابع زیر را در داخل تگ head ، در هر فایلی که این تگ هست قرار دهید


<?php wp_head(); ?>

و تگ زیر را قبل از تگ بسته body قرار دهید

<?php wp_footer(); ?>

کدهای که اشاره کردید در فایل موجود هست ..

مشکل نظر سنجی کامل حل شده فعلا در این قالب

با تشکر

ویرایش شده در توسط R.Haghighi
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره