ali_reza 22 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 سلام سرعت سایت را در http://www.webpagetest.org تست کردم متاسفانه First Byte حدود 6 ثانیه طول میشکه ، و کمتر نمیشه ! به نظر شما چه کاری باید انجام بدم ؟ ممنون از راهنمایی شما . لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 در 3 ساعت قبل، ali_reza گفته است : سلام سرعت سایت را در http://www.webpagetest.org تست کردم متاسفانه First Byte حدود 6 ثانیه طول میشکه ، و کمتر نمیشه ! به نظر شما چه کاری باید انجام بدم ؟ ممنون از راهنمایی شما . هرچقدر تعداد درخواستتون(عکس جاوا اسکریپت css ) کم باشه 10 درصد قضیه سرور خوب 90 درصد لینک به ارسال
ali_reza 22 ارسال شده در تیر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 ممنونم. من الان باید چی کار کنم ف تعداد درخواست ها 45 تا بیشتر نیست هاستم هم نت افزار هستش. راه حل چیه ؟ مشکل چیه ؟ لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 در 51 دقیقه قبل، ali_reza گفته است : ممنونم. من الان باید چی کار کنم ف تعداد درخواست ها 45 تا بیشتر نیست هاستم هم نت افزار هستش. راه حل چیه ؟ مشکل چیه ؟ من خودمم الان از نت افراز سرویس دارم بسته به بازدیدتون باید سرویس مناسب رو انتخاب کنید مثلا سرویس قبلی چون برای بازدید های کم بود برام جواب نداد مجبور شدم ارتقا بدم ادرس سایتتونو برا بررسی بیشتر قرار بدین لینک به ارسال
ali_reza 22 ارسال شده در تیر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 دوست عزیز این نکته که عرض کردید خیلی کلی هستش و جزو اصول ابتدایی راه اندازی سایت هستش که هر کسی میدونه . و مشخصه که مشکل جزو این مراحل ابتدایی که ذکر میکنید نیستش و اصلا ربطی به اون موضوع نداره . از استادید بزرگ انجمن تقاضا دارم ، یک نگاه به این پست بندازند مشکل کمی پیچیدست شخصی هستش که بتونه بصورت تخصصی در این زمینه به بنده کمک کنه .؟ لینک به ارسال
Mobin 1669 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 یه سری پلاگین برای بالا بردن سرعت لود صفحات وجود داره ولی باید سایت برسی بشه تا مشخص بشه مشکل سرعت از چیه از ریکوئست های زیاد هست از پلاگینها و هوکهای زیاد هست از افزونگی دیتابیس هست از سرور هست 2 لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 (ویرایش شده) در 4 ساعت قبل، ali_reza گفته است : دوست عزیز این نکته که عرض کردید خیلی کلی هستش و جزو اصول ابتدایی راه اندازی سایت هستش که هر کسی میدونه . و مشخصه که مشکل جزو این مراحل ابتدایی که ذکر میکنید نیستش و اصلا ربطی به اون موضوع نداره . از استادید بزرگ انجمن تقاضا دارم ، یک نگاه به این پست بندازند مشکل کمی پیچیدست شخصی هستش که بتونه بصورت تخصصی در این زمینه به بنده کمک کنه .؟ دوست عزیز سایت بنده با همین قالبی که روش بود بایت اولش 1.3 ثانیه بود الان شده کمتر از 0.4 برا همینه می گم سرور خیلی تاثیر داره چون تو همین سایت pagespeed test tools.ping dom , گوگل و بقیه رتبه ای که از تظر بهینه بودن قالب بهم میداد خوب بود جناب lord_viper هم کاملا صحیح می فرماین مثلا دیتابیس حجمش زیاد باشه شما هی قالب رو بهینه کن تاثیر زیادی نداره میخوای دوستان کمکت کنن ادرس و لیست پلاگین هایی که رو سایتت هستش رو بذار تا تخصصی تر کمک کنن من بی سوادم موفق باشی ویرایش شده تیر 95 توسط p47ri0t لینک به ارسال
ali_reza 22 ارسال شده در تیر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 (ویرایش شده) ادرس سایت http://topniko.com/clothes/ از پیگیری شما ممنونم. البته این نکته را عرض کنم که قالب های مختلف رو تست کردم ولی تاثیری در این مورد نداشت . ویرایش شده تیر 95 توسط ali_reza لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری