e14k 1 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 سلام دوستان چجوری باید سایت مپ بسازم ایا افزونه سیو یاست اینکارو انجام میده چون فک کنم خودش برای من یدونه ساخته ولی من نمیتونم پریوریتی صفحات رو از 1 تا 0 مشخص کنم . لطفا راهنمایی بفرمایید لینک به ارسال
amirali.bk 656 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 سلام . https://wordpress.org/plugins/google-sitemap-generator/ لینک به ارسال
e14k 1 ارسال شده در تیر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 پس نقشه سایت قبلی که توسط سیو یاست درست شده رو چجوری پاکش کنم که بتونم دوباره با این بسازمش لینک به ارسال
e14k 1 ارسال شده در تیر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 متشکر . حالا یه سوال دیگه من با گوگل ایکس ام ال سایت مپ ساختم حالا چجوری میتونم یه صفحه از برگه ی خاص رو Priority رو از بقیه بیشتر بزام مثلا من سه تا برگه دارم تماس با ما-درباره ما-گالری تصاویر که میخوام الویت تماس با ما و درباره ما از گالری تصاویر بیشتر باشه لینک به ارسال
e14k 1 ارسال شده در تیر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 کسی پاسخ سوال من رو میدونهههه؟؟؟؟؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری