chaishpish 7 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 سلام اساتید خسته نباشید من میخوام وردپرس از دایرکت ادمین به سی پنل انتقال بدم خیلی از کاربران گفتن این کارو نکنم که سایت دچار مشکل میشه اما سایت باید تغییر هاستینگ بده راحترین روش و بدون مشکل برای انتقال ورد پرس از دایرکت ادمین به سی پنل هست رو میخواستم بهم بگید لینک به ارسال
majidghafoorzade 46 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 کنترل پنل چه تاثیری در انتقال داره؟!؟ فرض کنید میخواین از دایرکت ادمین به دایرکت ادمین انتقال بدین! فایل ها رو کپی کنید دیتابیس رو هم کپی کنید همین 1 لینک به ارسال
chaishpish 7 ارسال شده در تیر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 ممنون از توضیحتون اما همین کپی کنم بریزم مشکلی پیش نمیاره؟ لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1681 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 در 20 دقیقه قبل، chaishpish گفته است : راحترین روش و بدون مشکل برای انتقال ورد پرس از دایرکت ادمین به سی پنل هست رو میخواستم بهم بگید درود راحتترین روش اینه که اطلاعات ورود هاست قبلی رو به مسئولین هاست جدیدتون بدین و ازشون بخواین عمل انتقال رو خودشون براتون انجام بدن (بعضی از هاستینگها رایگان اینکار رو برای مشتریاشون انجام میدن) ولی اگه میخواین خودتون انجام بدین اول یه فول بکاپ باید از هاست قبلی بگیرین، بعد پکاپ رو در هاست جدید ریستور کنید و دیتابیس(ها) رو مجددا در هاست جدید بسازید و دیتابیسهای قبلیتون رو در اونا ایمپورت کنید، بعدش اطلاعات دیتابیسها رو در فایل کانفیگ وردپرس بهروز کنید. (البته این روش رو خودم امتحان نکردم برای همین حتما یه فول بکاپ از اطلاعاتتون داشته باشید) 1 لینک به ارسال
chaishpish 7 ارسال شده در تیر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 من خودم هاستینگ دارم اما اولین باره بهم انتقال ورد پرس از دایرکت ادمین خورده دوستان بهم گفتن اگر اننتقال بدم مشکل پیش میاد برای ورد پرس من سایت های جوملا چند سیستم دیگه انتقال میدم اما میترسم طبق گفته دوستان سایت شرکتی که داریم براش انتقال میدیم دچار مشکل بشه برای همین بی مشکل ترین روش رو میخواستم بدونم لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1681 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 در 2 دقیقه قبل، chaishpish گفته است : من خودم هاستینگ دارم اما اولین باره بهم انتقال ورد پرس از دایرکت ادمین خورده دوستان بهم گفتن اگر اننتقال بدم مشکل پیش میاد برای ورد پرس من سایت های جوملا چند سیستم دیگه انتقال میدم اما میترسم طبق گفته دوستان سایت شرکتی که داریم براش انتقال میدیم دچار مشکل بشه برای همین بی مشکل ترین روش رو میخواستم بدونم خیر برای وردپرس مشکلی پیش نمیاد. همینطوری که سایر CMSها رو انتقال دادین این مورد رو هم انتقال بدین، چند وقت پیش سایت وردپرس من رو از سیپنل به دایرکت ادمین انتقال دادن و مشکلی پیش نیومد (انتقال توسط مسئولین هاست انجام شد) در نتیجه با انتقال دادن وردپرس مشکلی براش پیش نمیاد. (البته بررسی کنید اگه ساب دامین هم دارن اونا رو هم براشون در هاست جدید بسازید.) بهترین منبع گوگله، شما یه بکاپ کامل از سایت مشتریتون داشته باشید و بعد انتقال رو انجام بدین. موفق باشید 1 لینک به ارسال
chaishpish 7 ارسال شده در تیر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 سلام کامل انجام شد فقط دوستان امکان داره به مشکل در پیوندهای یکتا بخوره که فایل htaccess باید دست کاری کنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری