support98 0 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 سلام دوستان ... من یک سوال داشتم. بعضی از سایت ها نمیدونم چگونه بیشتر فایل های css خودشون رو کمپرس میکنند و برای نمایش کاربران (یعنی در نهایت) به این ادرس ها درمیان. .../wp-content/cache/minify/000000/90b64/... آیا از افزونه خاصی استفاده می کنند؟ چگونه میتونم فایل های css و js قالبم رو به این شکل در بیارم. چون علاوه بر سرعت ، بر امنیت هم اضافه میکنه . ممنون لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 سلام به انجمن خوش اومدین. پلاگین زیر رو می تونید استفاده کنید https://wordpress.org/plugins/wp-super-minify/ لینک به ارسال
famerom 1 ارسال شده در شهریور 95 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 95 من از افزونه wp-rocket اسفاده می کنم عالیه لینک به ارسال
mostafaamardany 0 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 سلام چه طور می شه فایل functions.php رو از حالت فشرده در آورد؟ هر چی بکاپ گرفتم، طراح سایت قبلی، همه رو کمپرس کرده و راه برگشتی نیست. لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 در 2 ساعت قبل، mostafaamardany گفته است : سلام چه طور می شه فایل functions.php رو از حالت فشرده در آورد؟ هر چی بکاپ گرفتم، طراح سایت قبلی، همه رو کمپرس کرده و راه برگشتی نیست. بکاپ همیشه به صورت فشرده انجام میشه. فایل بکاپ رو باید extract کنید تا از حالت فشرده خارج بشه. لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 در 22 ساعت قبل، mostafaamardany گفته است : سلام چه طور می شه فایل functions.php رو از حالت فشرده در آورد؟ هر چی بکاپ گرفتم، طراح سایت قبلی، همه رو کمپرس کرده و راه برگشتی نیست. سلام یعنی چی فشرده؟ شاید کد شده کدهاشو بفرستید ببینم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری