Aref2008 0 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 سلام نمیدونم چرا هدر سایتم بهم ریخته و صفحه اصلی و تماس با ما و تبلیغات اومدن سمت چپ و صفحه های اجتماعی رفتن زیرش ؟؟ taladownload.ir اینم اسم سایت ممنون لینک به ارسال
mk-73 165 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 (ویرایش شده) سلام ودرودخدمت شما به انجمن وردپرس فارسی خوش امدید شما کدی را تغییر یا اضافه نکردید به منو. ویرایش شده خرداد 95 توسط mk-73 لینک به ارسال
Aref2008 0 ارسال شده در خرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 نه من هیچی اضافه نکردم لینک به ارسال
majidghafoorzade 46 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 فایل style.css رو ویرایش کنید و عبارت زیر رو درونش پیدا کنید .header-top-center بعد در زیر این عبارت، position:fixed !important; را پاک کنید. لینک به ارسال
Aref2008 0 ارسال شده در خرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 پاک کردم درست نشد لینک به ارسال
majidghafoorzade 46 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 در 12 دقیقه قبل، aref1234 گفته است : پاک کردم درست نشد هنوز پاک نکردین! لینک به ارسال
sasan_dingo 42 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 در هم اکنون، aref1234 گفته است : سلام نمیدونم چرا هدر سایتم بهم ریخته و صفحه اصلی و تماس با ما و تبلیغات اومدن سمت چپ و صفحه های اجتماعی رفتن زیرش ؟؟ taladownload.ir اینم اسم سایت ممنون سلام احتمال میدم شما افزونه ای نصب کرده باشید که بانک جاوای جدا بارگذاری کرده به دلیل اینکه منوی شما استیکی بوده بخشی که باید با اسکورل کار کنه از کار افتاده بازم چیز خواصی نیست با یه کد اضافه درست میشه... لینک به ارسال
Aref2008 0 ارسال شده در خرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 در هم اکنون، majidghafoorzade گفته است : هنوز پاک نکردین! دوست عزیز اینجا شما .header-top-center{left: 0 !important;top: 0 !important;z-index: 10000 !important;border-top: 0 !important;} position:fixed !important; میبینید؟>؟؟؟؟ لینک به ارسال
Aref2008 0 ارسال شده در خرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 در 1 دقیقه قبل، sasan_dingo گفته است : سلام احتمال میدم شما افزونه ای نصب کرده باشید که بانک جاوای جدا بارگذاری کرده به دلیل اینکه منوی شما استیکی بوده بخشی که باید با اسکورل کار کنه از کار افتاده بازم چیز خواصی نیست با یه کد اضافه درست میشه... چجوری درستش کنم؟؟؟ لینک به ارسال
majidghafoorzade 46 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 شاید مال یک قالب دیگه رو حذف کردید! توی قالبتون هنوز کد وجود داره! اگه افزونه کش و ... نصب کردید کش رو پاک کنید لینک به ارسال
Aref2008 0 ارسال شده در خرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 چرا وقتی تغییری روی کد ها ایجاد میکنم روی سایت ایجاد نمیشه؟؟؟ مثلا الان رنگ جستجو رو عوض کردم ولی تو سایت عوض نشد لینک به ارسال
Aref2008 0 ارسال شده در خرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 Advanced Custom Fields CloudFlare GTmetrix for WordPress Loading Page Options Framework TablePress WordPress Importer WordPress Popular Posts WP-PostViews Yoast SEO آمار وردپرس فرم تماس 7 اینها افزونه هایی که نصب کردم. لینک به ارسال
sasan_dingo 42 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 در هم اکنون، aref1234 گفته است : چجوری درستش کنم؟؟؟ برا حل این مشکل کافی که فایل style.css در پوشه قالتون رو پاک کنید و محتوای این فایل رو درون اون فایل قرار بدید مشکلتون حل میشه موفق باشید Style.css لینک به ارسال
Aref2008 0 ارسال شده در خرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 درست نشد در ضمن وقتی که روی ویرایشگر میزنم میزنه شیوه نامه پیدا نشد. لینک به ارسال
Aref2008 0 ارسال شده در خرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 چرا هیچ تغییری روی سایت ایجاد نمیشه حتی استایل رو از هاست پاک کردم ولی سایت بالا میومد لینک به ارسال
Aref2008 0 ارسال شده در خرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 محتوای استایل شمارو روی استایل قالب کپی کردم ولی باز هم هیچ تغییری ایجاد نشد لینک به ارسال
majidghafoorzade 46 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 از سرویس cloudflare استفاده میکنید که کش های سایت رو ذخیره میکنه. به سایت cloudflare برین و کش رو خالی کنید. اگر تو تنظیمات افزونه چنین چیزی هست که بهتر چون سرویس کلاد فلیر در واقع یک کپی از سایت شما نگه میداره و سایت شما از سرور های اونا لود میشه لینک به ارسال
Aref2008 0 ارسال شده در خرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 اگه سایت رو از کلاد فلر حذف کنم درست میشه ؟؟؟ و دی ان اس های دامنه رو روی هاستم تنظیم کنم ؟؟؟ لینک به ارسال
sasan_dingo 42 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 در هم اکنون، aref1234 گفته است : اگه سایت رو از کلاد فلر حذف کنم درست میشه ؟؟؟ و دی ان اس های دامنه رو روی هاستم تنظیم کنم ؟؟؟ نیازی به حذف نیست فقط کش رو خالی کنید. سیستم خودتونم ریست کنید و کش مرور گرتون رو خالی کنید. لینک به ارسال
امیر علی ااا 0 ارسال شده در مهر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 02 سلام نمیدونم چرا هدرم این شکلو به خودش گرفته 2 تا شده هر کار کردم درست نشد torbatkar.com لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری