mehrzadpars 0 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 سلامپوسته Imbalance فارسی رو تو سایت نصب کردمخوبهاما محیط مدیریتی وردپرس رو بهم میریزهچکار باید کرد؟؟این پیغام رو می ده: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/wp-content/themes/imbalance/functions.php:1) in /home/****/wp-includes/option.php on line 563 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/wp-content/themes/imbalance/functions.php:1) in /home/****/wp-includes/option.php on line 564در واقع دیگه هر تنظیمی رو که تغییر میدمتو رفش مجدد صفحه، با یه صفحه سفید بر خورد می کنمکه ارور دارهالبته تغییر اعمال می شهاما آدم رو سردرگم می کنهکاری میشه کرد؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 سلامبه انجمن خوش اومدین دوست عزیزفایل فانکشن پوسته تون رو فشرده و اینجا پیوست کنید.احتمال زیاد مشکل ار اندک فایل هست. 2 لینک به ارسال
mehrzadpars 0 ارسال شده در آذر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 سلامممنون رئیس این از فایلاز همین انجمن گرفتمشبه پوست یه نگاهی بیاندازید لطفاimbalance (FARSI).zip لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 سلامفایل پیوست رو در پوسته جایگزین کنید.functions.rar 2 لینک به ارسال
mehrzadpars 0 ارسال شده در آذر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 سلامممنونممشکل رفع شدمیشه مختصر توضیح بدین که منم سردربیارم قضیه از چه قراره؟ لینک به ارسال
mehrzadpars 0 ارسال شده در آذر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 چند تا ایراد دیگه که این قالب داره:با وجودی که افزونه جلالی فعال و تنظیم شدههنوز سایت تاریخ لاتین دارهو یه ایراد دیگهاین تصویر ضمیمه رو نگاه کنید: لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 این پوسته تاریخ و نظرات رو داره از تابع wp_list_comments میازه که از خود وردپرس هست و نباید مشکلی باشه. تاریخ پست ها درسته؟در مورد تعداد نظرات هم فایل پیوست رو جایگزین کنید ببینید تغییری میکنه؟comments.rar 3 لینک به ارسال
mehrzadpars 0 ارسال شده در آذر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 سلاممرسیتو محیط مدیریتی وردپرس تاریخ به ماه های فارسی درج شدهاما تو سر صفحه ی سایت لاتینهمشکلی هم با ستون کناری ندارم چون افزونه بایگانی (جلالی) رو فعال می کنمو یه مشکل دیگهبعد از این تغییراتتو پست که می رم در ستون کناری یه کطلب دیگه هم میادفایل ضمیمه رو نگاه کنیدراستی ببخشید اینقدر اذیتتون می کنم لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 الان توی عکس تاریخ ها درست شد.توی ستون کناری خالی هست. چیزی باید بیاد یا ...؟ 1 لینک به ارسال
mehrzadpars 0 ارسال شده در آذر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 سلامتاریخ توی پست ها درستهاما تاریخ بخش بایگانی هنوز لاتینهسر ستون کناری هم پست اول رو نشون می دهکادر زرد رنگ منظور همونهچه باید کرد؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 کد بالای فایل archive.php رو بصورت زیر تغییر بدید: <?php if ( is_day() ) : ?> <?php printf( __( 'Daily Archives: %s', 'twentyeleven' ), '<span>' . get_the_date() . '</span>' ); ?> <?php elseif ( is_month() ) : ?> <?php printf( __( 'Monthly Archives: %s', 'twentyeleven' ), '<span>' . get_the_date( _x( 'F Y', 'monthly archives date format', 'twentyeleven' ) ) . '</span>' ); ?> <?php elseif ( is_year() ) : ?> <?php printf( __( 'Yearly Archives: %s', 'twentyeleven' ), '<span>' . get_the_date( _x( 'Y', 'yearly archives date format', 'twentyeleven' ) ) . '</span>' ); ?> <?php else : ?> <?php _e( 'Blog Archives', 'twentyeleven' ); ?> <?php endif; ?> 1 لینک به ارسال
mehrzadpars 0 ارسال شده در آذر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 سلامکد رو بالای فایل آرشیو اضافه کردمفرقی نکرد!راستی واسه ستون بغل چه کنم؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 این کد رو بزارید بجای حطوط 2 تا 16 فایل آرشیو: <?php /* If this is a category archive */ if (is_category()) { ?> <h1><?php printf(__('بایگانی برای ‘%s’'), single_cat_title('', false)); ?></h1> <?php /* If this is a tag archive */ } elseif( is_tag() ) { ?> <h1><?php printf(__('Posts Tagged ‘%s’'), single_tag_title('', false) ); ?></h1> <?php /* If this is a daily archive */ } elseif (is_day()) { ?> <h1>بایگانی برای <?php the_time('F jS, Y'); ?></h1> <?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (is_month()) { ?> <h1>بایگانی برای <?php the_time('F, Y'); ?></h1> <?php /* If this is a yearly archive */ } elseif (is_year()) { ?> <h1>بایگانی برای<?php the_time('Y'); ?></h1> <?php /* If this is an author archive */ } elseif (is_author()) { ?> <h1><?php _e('بایگانی نویسنده'); ?></h1> <?php /* If this is a paged archive */ } elseif (isset($_GET['paged']) && !empty($_GET['paged'])) { ?> <h1><?php _e('بایکانی سایت'); ?></h1> <?php } ?>برای سایدبار من مشکلی ندیدم! 2 لینک به ارسال
mehrzadpars 0 ارسال شده در آذر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 بازم نشد!!!!بالای ساید باراولین مطلب رو دوباره میزنه!! لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 الان برای من تاریخ در بالای صفحه ارشیو با همین کد شمسی شده! لینک به ارسال
mehrzadpars 0 ارسال شده در آذر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 میشه کل محتوای فایل آرشیو رو برام بفرستیدعینا کپی کنم؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 برای من توی تک موضوع میاد موضوعات دیگه ایی رو در کنار پست میاره. نمیدونم مشکل شما از کجا هست اما از پوسته نیست.فایلهای پیوست رو بررسی کنید.header.rar لینک به ارسال
mehrzadpars 0 ارسال شده در آذر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 آقا دستت درد نکنهخراب تر شدحالا دیگه اصلا هیچ پستی رو باز نمی کنهبی خیال من یه قالب دیگه استفاده می کنم لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 برای من درست بود نمیدونم برای شما چرا مشکل داشت!ولی کلا پوسته عجیبی بود لینک به ارسال
mehdiastro 5 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 سلامبنده هم اولین مشکل استارتر تاپیک رو دارملینک زیر هم مطالعه شد اما برطرف نشدhttp://codex.wordpress.org/FAQ_Troubleshooting#How_do_I_solve_the_Headers_already_sent_warning_problem.3Fممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 سلامبنده هم اولین مشکل استارتر تاپیک رو دارملینک زیر هم مطالعه شد اما برطرف نشدhttp://codex.wordpre...ning_problem.3Fممنون میشم راهنمایی بفرمایید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری