rmoazeni 0 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 سلام به همه سایت من تا حالا 2 مرتبه هک شده و نمیدانم چه کنم افزونه های ضد هک را هم امتحان کردم . اطلاعات داخل هاست بنده هست ولی سایت هک شده . اینم آدرس : Http;//www.pdfile.ir ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به ارسال
sushyant 401 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 درود هک شدن سایت به دلایل گوناگونی میتونه پیش بیاد. مشکل در پرمیشنها، پوستهها و افزونههای نال شده و دارای کدهای مخرب مشکل در امنیت هاست و خیلی چیزهای دیگه. باید موارد امنیتی رو بررسی کنید تا دوباره به چنین مشکلی بر نخورید. سایت شما دیفیس شده به قول جادی دیفیس کردن هک نیست یه بازی کودکانست که بهش هک هم گفته میشه. موارد امنیتی رو هم از سوی هاست هم از وردپرس برای بررسی کنید. بهتره با یه کارشناس امنیت گفتوگو کنید و ازش کمک بگیرید 1 لینک به ارسال
rmoazeni 0 ارسال شده در خرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 (ویرایش شده) ممنون از جواب شما حالا من خودم چه کارهایی می توانم انجام دهم ؟ از نظر امنیت ... ؟؟ لطفا راهنمایی کنید ویرایش شده خرداد 95 توسط rmoazeni لینک به ارسال
sushyant 401 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 دقیقا توی پاسخم براتون گفتم چه کنید. اگر افزونه یا پوسته شما تجاری هست و رایگان دانلود کردین ممکنه امنیت شما رو به خطر بندازه. پس از چنین چیزهایی بهره نگیرید. پرمیشنهای وردپرستون رو هم بررسی کنید. هاستتون رو اسکن کنید یوزر و پسورد دیتابیس رو عوض کنید. من چون سایت شما دیفیس شده نمیتونم همه چیز رو بررسی کنم و بهتون بگم ولی اگر نگارش وردپرس (ورژن) مشخصه پنهانش کنید آیدی نویسنده رو از درون دیتابیس تغییر بدین تا پیشفرض نباشه. افزونه ها و پوسته ها رو به روز کنید هستهی وردپرس رو به روز کنید. با کارشناس امنیت شرکت هاستینگ که ازش سرویس میگیرید گفتوگو کنید و ازش راهنمایی بخواین. 1 لینک به ارسال
rmoazeni 0 ارسال شده در خرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 ممنون از راهنمایی شما پوسته رایگان نیست افزونه ها هم همه بروزند یوزر و پسوردها هم همه عوض شده و اسکن گرفتم لینک به ارسال
sushyant 401 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 پوسته رو از سایت معتبر خریدید یا از سایتهای ایرانی؟ به هر حال این مورد رو باید با کمک پشتیبانی هاستینگتون بررسی کنید 1 لینک به ارسال
rmoazeni 0 ارسال شده در تیر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 پوسته اینفولد از سایت های معتبر ایرانی مثل راست چین ... لینک به ارسال
sushyant 401 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 خسته نباشید! از تم فارست خریداری کنید نه سایتهای ایرانی از کجا میدونید همین پوسته براتون دردسر ساز نشده؟ توضیحاتی که نیاز بود بگم رو براتون گفتم دوست من دیگه با خودتونه 1 لینک به ارسال
Babak_T 346 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 سلام هزار تا احتمال وجود داره که مشکل از کجا بوده؟!!!! بهترین راه تست نفوذ هست لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری