رفتن به مطلب
ARS

خطا در باز کردن سایت

پست های پیشنهاد شده

درود;

هنگام باز کردن سایت و صفحه ورود با خطای زیر روبرو میشیم....

Fatal error: Cannot redeclare class WP_Tax_Query in /home/u632371684/public_html/wp-includes/class-wp-tax-query.php on line 22 

در ضمن پوشه افزونه ها و پوسته ها هم تغییر نام دادم درست نشد!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

از پوسته ی پیشفرض هم استفاده کردید ؟ اگر آره یه بار دیگه فایل های وردپرس رو آپلود کنید 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 دقیقه قبل، alam7o گفته است :

از پوسته ی پیشفرض هم استفاده کردید ؟ اگر آره یه بار دیگه فایل های وردپرس رو آپلود کنید 

انجام دادم بازم نشد!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط rezadvr
      با سلام و خسته نباشید به همه کدنویسان و طراحان وردپرس پارسی
      بنده در سایت فروشگاهی خودم با دو خطا مواجه شدم که هرچه قدر میگردم پیدا نمیکنم که دلیل این خطاها چیه که عکس رو براتون بارگذاری میکنم اگه کسی تو این زمینه اطلاعاتی داره و میتونه کمکم کنه ممنون میشم از ایشون.
      هر سه مورد در قسمت های مختلف نمایش داده میشه.
      یکی در صفحه تایید پرداخت و انتقال به بانک
      یکه در قسمت پنل وردپرس بخش برگه ها
      یکی در قسمت نصب پلاگین ها
       
      هرکی اطلاعات یا تجربه ای داره لطفا راهنماییم کنه ممنون میشم



    • توسط armin1387
      سلام
      من وردپرسم رو روی هاست گیفگا ریختم. ولی وقتی می خوام وارد پوشه وردپرس بشم همچین خطای میده. 
      آدرس سایت : http://arnam.gigfa.com/wordpress/
      عکس خطا : 
       
    • توسط Worldword
      سلام وقت بخیر دوستان. 
      سایت مشکلی نداره و بالاست. اما وقتی میخوایم وارد مدیریت بشیم ، کلی طول میکشه که لود بشه و بعد خطای Gateway Timeout 504 رو میده. 
      اما با ف ی ل ت رش ک ن وارد پیشخوان میشه
    • توسط amirmt
      سلام و عرض ادب هنگامی که سایتم و میخوام باز کنم و ادرسش رو سرچ میکنم یه صفحه سفید باز میشه که این اخطار رو میده 
      Parse error: syntax error, unexpected 'text' (T_STRING) in /home/unickir/public_html/wp-includes/class-oembed.php on line 461
      کسی میدونه مشکل کجاست و کمک کنه
      ادرس سایت}: www.unick.ir
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
×
×
  • اضافه کردن...