irblues

عدم نمایش کتابخانه و فایل های آپلود شده

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به مهندسان گرامی

 

من بعد از آپدیت به وردپرس 4.5.2 بخش کتابخانه سایتم نمایش داده نمیشه و مدام لودینگ صفحه در حال چرخش هست

وقتی به برمیگردونم به ورژن قبل مشکل حل میشه...

راه کارهای زیر رو رفتم و جواب نداد:

"تاپیک های قدیمی در مورد این مشکل رو خوندم، 

پرمیشن فایل ها و فولدرهارو عوض کردم،

قالب رو پیش فرض کردم و افزونه ها رو غیرفعال کردم،

دیتابیس رو تعمیر و بهینه سازی کردم،

فایل های وردپرس رو دستی آپدیت کردم"

 

اما نشد که نشد!...

2 تا تصویر پیوست گذاشتم که این قضیه رو نشون میده

 

ممنون میشم اساتید پاسخ بدهند

moshkel2.png

moshkel1.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک بار دستی وردپرس تو رو تو پوشه سایت آپلود کنید و انجام بدید.

این ارور دلایل مختلفی داره شاید بخاطر ناقص آپدیت شدن وردپرس باشه. یا جی کوئری.
کش مرورگرتون هم خالی کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این پیام رو من در نگارش‌های پیشین وردپرس دیده بودم  و با به روز شدن وردپرس به نگارش‌های تازه دیگه دیده نشد فایل zip که این‌جا میذارم رو در wp-content بارگذاری کنید امیدوارم مشکل حل بشه اگر نشد ما رو آگاه کنید

 

 

mu-plugin.zip

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/4/2016 at 18:40، Mazandaranweb گفته است :

یک بار دستی وردپرس تو رو تو پوشه سایت آپلود کنید و انجام بدید.

این ارور دلایل مختلفی داره شاید بخاطر ناقص آپدیت شدن وردپرس باشه. یا جی کوئری.
کش مرورگرتون هم خالی کنید.

 

در در 6/4/2016 at 19:36، sushyant گفته است :

این پیام رو من در نگارش‌های پیشین وردپرس دیده بودم  و با به روز شدن وردپرس به نگارش‌های تازه دیگه دیده نشد فایل zip که این‌جا میذارم رو در wp-content بارگذاری کنید امیدوارم مشکل حل بشه اگر نشد منو آگاه کنید

 

 

mu-plugin.zip

ممنون از شما، مشکل با آپدیت وردپرس حل شد.

البته من این بین تغییر هاست هم داشتم، که حالا نمیدونم ایراد از هاست قبلی بود یا آپدیت وردپرس 

ولی حل شد. :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Reka
       

        برای نوشتن یک متن در فایل از تابع fwrite() در زبان PHP استفاده میشود.

      این تابع دو مقدار ورودی دریافت میکند، مقدار ورودی اول یک شی از نوع File handler (هندلر) بوده و مقدار دوم رشته ای (String) که میخواهیم درون فایل نوشته شود را مشخص میکند.
       
      $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, $txt); نوشتن درون فایل با تابع fwrite

      میتوانیم تابع fwrite() را روی یک فایل باز شده چندین بار صدا بزنیم و در ادامه اطلاعات نوشته شده قبلی، اطلاعات دیگری بنویسیم. برای مثال قطعه کد زیر یک متن را در دو خط پشت سر هم درون فایل مینویسد.
      $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, txt); fwrite($file, "\n"); fwrite($file, $txt); $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, txt); fwrite($file, "\n"); fwrite($file, $txt); در پایان کار با فایل، می بایست فایل باز شده را ببندیم و مشخص کنیم که دیگر با این فایل کاری نداریم. در صورتی که عملیات بستن فایل انجام نشود، تغییرات انجام شده روی فایل اعمال نخواهد شد.

      برای بستن فایل باز شده از تابع fclose() استفاده میکنیم که به عنوان تنها ورودی، متغیر مربوط به File Handler را ورودی میگیرد.
      fclose($file); اکنون فایل options.ini ما محتوایی مشابه زیر خواهد داشت.
      This is a test text! This is a test text!  
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
      من داشتم تمرین میکردم که یه کتابخونه ساده بسازم. بعد به یه مشکلی برخوردم. من دو تا متد نوشتم. تو یکی از اونها، اون یکی رو صدا زدم. ولی کار نمیکنه و مقداری که برمیگردونه undefined هست.
      میشه لطفا راهنمایی کنید که مشکلش چی هست. با تشکر فراوان
      (function (window) { function mathLibrary() { this.plusNums = function (x, y) { return Number(x) + Number(y); }; this.subNums = function(x , y) { this.plusNums(x,-y); } } if(typeof sadra_ml === 'undefined'){ window.sadra_ml = new mathLibrary(); }else { console.log("There is name conflict"); } })(window);  
    • توسط صدرا
      سلام
      فکر میکنم من هیچ تغییری در کدها و افزونه‌ها و تنظیمات انجام ندادم. ولی حالا بعد از یک ماه از آخرین فعالیتم در وب‌سایت، موقع آپلود عکس، خطای "گم شدن یک پوشهٔ موقت" یا "Missing a temporary folder" میدهد.
      لطفا راهنمایی کنید.
    • توسط armanq
      Free Downloads 
      WooCommerce
      سلام من می خوام محصولات رایگان سایت رو با افزونه بالا قابل دانلود کنم   ولی وقتی لینک مستقیم دانلود محصول رو می زارم (از گوگل درایو) همچین صفحه ای دانلود میشه  عکسش ضمیمه کردم
      وقتی هم لینک رو در یک فایل txt  میزارم و همین فایل txt  رو بارگذاری میکنم مستقیم  ارور شما دسترسی به فایل در این سرور را ندارید نشون داده میشه         در اصل باید با همون لینک اول دانلود کنه ولی این مشکل الان وجود داره  طبق عکس    من افزونه راکت رو برای اون صفحه غیر فعال کردم تا کد هارو مینی فای نکنه  ولی فرقی نکرد   الان لینک دانلود رو تویه یک فایل txt کردم و همون رو زیپ کردم و از رسانه وردپرس آپلود میکنم و لینکش رو میزارم برای دانلود     لطفا راه هایی که میشه مشکل عکس رو برطرف کرد یا کاری کرد که ارور شما مجور دسترسی به این سرور رو ندارید برای دانلود فایل txt رفع بشه         ممنون

    • توسط Milad70
      سلام
      وقت بخیر دوستان
      همونطور که از عنوان تاپیک مشخص هست، مشکل بنده مربوط به ریموت آپلود فایل های (مولتی مدیا) از هاست وردپرس به روی سرورهای آپلود فایل هست
      با دو هاست مختلف (هر دو cPanel ) و تست پرمیشن های متفاوت برای پوشه و فایل های موردنظر امتحان کردم و موقع ریموت فقط یه فایل چند بایتی نتیجه ریموت هست (سرور ریموت هم با چندین سایت مختلف تست شد)
      ضمنا بدیهی هست خود فایل بصورت مستقیم و با آدرس اون روی هاست دانلود میشه و مشکل صرفا با ریموت آپلود هست...
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید