amir1377 0 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 سلام خسته نباشید بهد از نصب ورد پرس در قسمت دسته ها دسته های جدید به سایت اضافه نمی شود یع از نصب یک برنامهjquery categories list با پیغام خطا که عکسش ضمیمه هست مواجه شدم مشکل کجاست راهنمایی بفرمایید با تشکر لینک به ارسال
amir1377 0 ارسال شده در خرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 دوستان الان نه دسته اضافه شده با خود وردپرس هم نمایش داده نمیشه و با این افزونه هم این پیغام که در بالا ضمیمه کردم نمایش داده میشه لینک به ارسال
amir1377 0 ارسال شده در خرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 اینم عکس کاملتر از مشکل لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 افزونه هاتون رو همه رو غیر فعال کنید و بعد یکی یکی فعال و تست کنید تا افزونه مشکل دار ررو به دست بیارید و در ضمن قوانین رو هم بخونید زمان انتظار برای پاسخ حداقل بیست و چهار ساعته و شما حق اسپم فرستادن ندارید 1 لینک به ارسال
amir1377 0 ارسال شده در خرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 (ویرایش شده) سلام استادتمام افزونه هام غیر فعاله اینم عکس صفحه افزونه ها و این هم عکس بعدار غیر فعال کردن افزونه و خود دسته های وردپرس که ایم پیغام را می دهد ویرایش شده خرداد 95 توسط amir1377 اصلاح لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 خوب خود افزونه ای که دارید استفاده می کنید مشکل داره این ارور معمولا بخاطر نصب افزونه های امنیتی رخ می ده ولی می تونه هم بخاطر استفاده از توابع منسوخ شضده و قدیمی رخ بده چک کنید شاید این افزونه کارتون رو راه بندازه https://wordpress.org/plugins/excellent-transition-gallery/ لینک به ارسال
amir1377 0 ارسال شده در خرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 (ویرایش شده) سلام استاد اگر افزونه مشکل داشت باید برای خود اون افزونه ارور میداد ولی تو عکس مشاهده میکنید برای ابزارکها ابزارک دسته ها هم این مشکل رو داره تا جایی که تونستم فکر کردم دیدم مربوط به یکی از فایل های خود وردپرس تو هاسته افزونه امنیتی هم تو سایت نصب نکردم خواهشا کمکم کنید فایل شما رو هم نصب کردم همین پیغام خطا رو میده عکسش ضمیمه هستش ویرایش شده خرداد 95 توسط amir1377 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 در 3 ساعت قبل، amir1377 گفته است : سلام استاد اگر افزونه مشکل داشت باید برای خود اون افزونه ارور میداد ولی تو عکس مشاهده میکنید برای ابزارکها ابزارک دسته ها هم این مشکل رو داره تا جایی که تونستم فکر کردم دیدم مربوط به یکی از فایل های خود وردپرس تو هاسته افزونه امنیتی هم تو سایت نصب نکردم خواهشا کمکم کنید فایل شما رو هم نصب کردم همین پیغام خطا رو میده عکسش ضمیمه هستش ارتباطی نداره اگر افزونه هم مشکل داشته باشه اینطوری می شه افزونه رو غیر فعال کنید ببینید درست می شه یا نه بهر حال یا قالبتون کدهاش تداخل داره یا کدهای افزونه نیاز به بروزرسانی 2 لینک به ارسال
amir1377 0 ارسال شده در خرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 سلام استاد افزونه ها غیرفعال و بروز رسانی گردید قالب بروز رسانی گردید مشکل هم چنان باقی هر قالبی هم نصب میکنم همین مشکل رو دارد لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 در 1 ساعت قبل، amir1377 گفته است : سلام استاد افزونه ها غیرفعال و بروز رسانی گردید قالب بروز رسانی گردید مشکل هم چنان باقی هر قالبی هم نصب میکنم همین مشکل رو دارد ببینید مشکل بجز قالب و افزونه که نمی تونه از جحای دیگه ای باشه مگه اینکه خودتون کدهای خود وردپرس رو هم تغییر داده باشید تنها راه شناساییش هم همونیکه عرض شد اگر با وجود انجام کارهایی که گفته شد مشکلتون حل نشده تنها راهش استخدام یه برنامه نویسه تا مشکلتون رو حل کنه و قطعا هزینه برداره براتون ضمن اینکه اون هم همین کار رو انجام می ده که عرض شد 1 لینک به ارسال
amir1377 0 ارسال شده در خرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 در 21 ساعت قبل، imanfakhar گفته است : ببینید مشکل بجز قالب و افزونه که نمی تونه از جحای دیگه ای باشه مگه اینکه خودتون کدهای خود وردپرس رو هم تغییر داده باشید تنها راه شناساییش هم همونیکه عرض شد اگر با وجود انجام کارهایی که گفته شد مشکلتون حل نشده تنها راهش استخدام یه برنامه نویسه تا مشکلتون رو حل کنه و قطعا هزینه برداره براتون ضمن اینکه اون هم همین کار رو انجام می ده که عرض شد سلام ایرادش از سرور بود که رفع شد فقط دسته ها رو در سایت نشان نمیده که میگن مربوط به کد های قالب هستش که من هر قالبی نصب میکنم تو دسته ها دسته ها رو نشون نمیده مشکل کجاست راهنمایی بفرمایید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری