رفتن به مطلب
rokni

برداشتن حالت رسپانسیو قالب

پست های پیشنهاد شده

سلام به همه دوستان عزیز

قالب سایت من رسپانسیو هست و میخام این حالت رو بردارم

تو تنظیمات قالب میشه تیک این حالت رو برداشت ولی عملکرد این حالت ناقص عمل کردن قالب هست

لطفا یکی از عزیزان منو راهنمایی بکنه البته تازه کار هستم 

سپاسگزارم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام دوست خوبم

 

حالت ریسپانسیو رو غیرفعال کنید.

تو فایل header.php هر جایی که اولین div شروع میشه بالاش یه کلاس تعریف کنید مثلا:

<div class="warper">

بعد تو فایل style.css برای کلاس warper عرض تعریف کنید، مثلا:

.warper{
width: 1300px;
}

 

من این راه رو پیشنهاد میکنم، شاید اساتید راه دیگه ی (بهتری) ارائه بدن.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام دوست عزیز

از راهنمایی شما متشکر و سپاسگزارم.

البته عذر میخام که خیلی دیر جواب دادم  . مجبور شدم قالب رو عوض کردم 

باز هم ممنون 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...