ahmad25532 4 ارسال شده در اردیبهشت 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 95 (ویرایش شده) سلام. من یه سایت دات آی آر دارم از یه شرکت هاستینگ (میهن وبهاست)، یه سایت دات کام هم دارم که تماما همون محتواست ولی از شرکت هاستینگ دیگه ای (نت افراز) . حالا میخوام تست کنم که سرورهای هاست کدوم یکی از این سایت هام قوی تره تا اون رو نگه دارم. سوالم اینه که چجوری شرکت هاستینگ رو میشه تست کرد؟ gtmetrix این دو تا سایت رو میگیرم با هم اختلاف دارند. چقدر سرورهای این شرکت های هاستینگ تو سرعت سایت موثر هستند. ممنون (سایت های من : irsnt.ir و irsnt.com ) ویرایش شده اردیبهشت 95 توسط ahmad25532 لینک به ارسال
M.Javad 684 ارسال شده در اردیبهشت 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 95 هردو خوب و معروفند ولی بستگی داره کدوم طرحش رو خریده باشید از این شرکت ها میهن وب هاست هاست های اشتراکیش اصن خوب نیست و باید هاست اختصاصی بخرید نت افراز هم کلا خدماتش خوبه 2 لینک به ارسال
ahmad25532 4 ارسال شده در اردیبهشت 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 95 برنامه ای یا سایتی وجود نداره که تست کنه؟ (مثل gtmetrix مثلا) لینک به ارسال
M.Javad 684 ارسال شده در اردیبهشت 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 95 نه مگه اینکه سایت هایی که با این هاستینگ ها هستند رو چک کنید ولی در کل هر دو شرکت کارشون خوب هستش و از قدیمی های هاستینگ ایران هستند و اگه میخواید سایت تون بدون مشکل باشه حتما هاستینگ قوی خریداری کنید 1 لینک به ارسال
mojtabashahi 265 ارسال شده در اردیبهشت 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 95 درود ، ما هم سال هاست از "نت افراز" استفاده می کنیم ، تجربه و نظر شخصی من این سرور بهتر است. 1 لینک به ارسال
mahrokhok 0 ارسال شده در اردیبهشت 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 95 (ویرایش شده) به نظر من نت افزار خیلی بهتره من امتحان کردم راضی بودم شماهم یه تست کن راضی برمیگردی ویرایش شده اردیبهشت 95 توسط mahrokhok لینک به ارسال
S A J J A D 98 ارسال شده در اردیبهشت 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 95 در در 5/15/2016 at 18:20، ahmad25532 گفته است : سلام. من یه سایت دات آی آر دارم از یه شرکت هاستینگ (میهن وبهاست)، یه سایت دات کام هم دارم که تماما همون محتواست ولی از شرکت هاستینگ دیگه ای (نت افراز) . حالا میخوام تست کنم که سرورهای هاست کدوم یکی از این سایت هام قوی تره تا اون رو نگه دارم. سوالم اینه که چجوری شرکت هاستینگ رو میشه تست کرد؟ gtmetrix این دو تا سایت رو میگیرم با هم اختلاف دارند. چقدر سرورهای این شرکت های هاستینگ تو سرعت سایت موثر هستند. ممنون (سایت های من : irsnt.ir و irsnt.com ) سلام میتونید سایتتون رو در هردو هاست بالا بیارید و سرعت لود رو تست کنید همچنین برای اینگه سرعت بیشتری داشته باشید میتوانید از سرویس های که هارد SSD استفاده کردن استفاده کنید ، فاکتور های دیگه وجود داره از جمله مشخصات سرور سرویس دهنده ، پینگ و .... موفق باشید لینک به ارسال
djmojtaba 1 ارسال شده در اردیبهشت 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 95 نت افزار هاست ها اشتراکی خوبی دارند و تا الان قطعی نداشته ولی اگه امار تون بالاست سرور نمیه اختصاصی یا اتصاصی بگیرید لینک به ارسال
iWhost 38 ارسال شده در خرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 95 شما با تست نمیتوانید قدرت سرور بررسی کنید، بخش کوچکی از توان سرور برای بارگذاری سایت شما ارائه می شود که امکان زیر سوال بردن سرور با این تست وجود ندارد http://tools.pingdom.com/fpt/#!/4tlwL/www.irsnt.com بیشتر زمان پاسخگویی هدر شما است که این زمان میبایست بهینه و به کمتر از 500ms کاهش بدهید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری