رهنمافرد

نمایش تمام دسته ها حتی اگر پستی داخلشان نیست

28 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام.

ببخشید من در آدرس http://icomp.ir/blog در منوی بالا یکسری دسته تعبیه کرده ام اما تنها آن هایی که داخلشان پست هست نمایش داده می شوند.

چه راهی هست که تمامی آن ها نمایش داده شوند؟

ویرایش شده در توسط رهنمافرد
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من هم تازه کارم ولی فکر کنم افزونه wp-tree categories این امکان رو بهت بده که نمایششون بدی :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر می کنم کار این افزونه تنها نمایش درختی موضوعات باشد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با چه کدی دسته ها رو نمایش میدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این تابع در وردپرس جدید منسوخ شده.

از تابع زیر استفاده کنید:

<?php wp_list_categories('hide_empty=0'); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خاصیت hide_empty=0رو باید در تابع قرار بدید. در ضمن شما اشتباه قرار دادید.

<?php wp_list_categories('title_li=&hide_empty=0'); ?>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خاصیت hide_empty=0رو باید در تابع قرار بدید. در ضمن شما اشتباه قرار دادید.

<?php wp_list_categories('title_li=&hide_empty=0'); ?>

دقیقا کجا قرار بدیم این رو؟

تو فایل functions?

من گذاشتم ولی سایت یکم قاطی شد

تاثیری رو دسته ها هم نداشت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php $settings = "hide_empty=0"; wp_list_cats($settings);?>

اینم تست کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توروخدا بگید این کد رو کجا بزاریم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به جای


<?php wp_list_cats(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توروخدا بگید این کد رو کجا بزاریم؟

هرجایی که میخواید نمایش داده بشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تو قالبم دسته ها رو در قالب در سایدبار راست به این صورت فراخوانی میکنه

<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(1) ) : else : ?> <?php endif; ?>
</div>

یعنی از functions می گیره ظاهرا.

اینو چیکارش کنم؟

ویرایش شده در توسط Mohammad
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب شما از ابزارک استفاده میکنه. برای اینکه تمام دسته‌هارو نمایش بدید از فهرست‌ها استفاده کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

منم همین مشکل رو دارم ولی با کد دوستان مشکل حل شد تقریبا


<?php if( apply_filters("patlan_custom_sidebar", false ) ): ?>
<?php do_action("patlan_register_sidebar"); ?>
<?php else: ?>
<!-- sidebar -->
<aside class="sidebar span5 visible-desktop visible-tablet" >
<ul class="sidebar-widgets">
<?php if( function_exists('dynamic_sidebar') ){ dynamic_sidebar('side-widgets'); } ?>

<?php $settings = "hide_empty=0"; wp_list_cats($settings);?>
</ul>
</aside>
<!-- /sidebar -->
<?php endif; ?>

این کد رو گزاشتم درست شد


<?php $settings = "hide_empty=0"; wp_list_cats($settings);?>

و چیزی که میخوام رو نمایش میده ولی نمیدونم دقیق باید کجای کد بالایی قرارش بدم که استایل دسته بندیم خراب نشه

میخوام به صورت پایین باشه ولی استایل بالیی رو داشته باشه ^_^ میشه کد درست رو بدید

ممنون :wub:

post-755-0-70201900-1381171676_thumb.png

ویرایش شده در توسط MR.Ali
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می بخشید کسی جواب رو نمیدونه ؟ :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان توی ul قرار بدید درست نمایش نمیده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان توی ul قرار بدید درست نمایش نمیده؟

ممنون جناب گرانسایه . تغییراتی که داد رو توی کد بالا هست و عکس این تغییرات رو هم گزاشتم . وقتی کدی که دوستان معرفی میکنند رو وارد میکنم مثل عکس پایینی میشه در صورتی که باید شبیه بالایی بشه

php خوب نیست و نمیدونم چه طوری درستش کنم .از افزونه My Category Order نیز استفاده کردم و به نتیجه مطلوب نرسیدم :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون جناب گرانسایه . تغییراتی که داد رو توی کد بالا هست و عکس این تغییرات رو هم گزاشتم . وقتی کدی که دوستان معرفی میکنند رو وارد میکنم مثل عکس پایینی میشه در صورتی که باید شبیه بالایی بشه

php خوب نیست و نمیدونم چه طوری درستش کنم .از افزونه My Category Order نیز استفاده کردم و به نتیجه مطلوب نرسیدم :rolleyes:

آدرس سایتتون رو لطفا بدین.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایتتون رو لطفا بدین.

http://tvshares.in/

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کد رو توی li قرار بدین:


<li class="widget widget_mycategoryorder" id="mycategoryorder-2">
<?php $settings = "hide_empty=0"; wp_list_cats($settings);?>
</li>

ببینید جواب میده.

اگه نشد کد رو بزارین توی سایت باشه بعد نگاه کنیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کد رو توی li قرار بدین:


<li class="widget widget_mycategoryorder" id="mycategoryorder-2">
<?php $settings = "hide_empty=0"; wp_list_cats($settings);?>
</li>

ببینید جواب میده.

اگه نشد کد رو بزارین توی سایت باشه بعد نگاه کنیم.

با سلام

من کد رو اضافه کردم ولی به همون شکل قبلی در اومد

http://testtest.cum.ir/wordpress/

کد شما درست نمایش می ده با زیر دسته ولی میخوام با استایل اصلی قالب نشونش بده :wacko:

ممنون :wub:

اینم کد ها


<?php if( apply_filters("patlan_custom_sidebar", false ) ): ?>
<?php do_action("patlan_register_sidebar"); ?>
<?php else: ?>
<!-- sidebar -->
<aside class="sidebar span5 visible-desktop visible-tablet" >
<ul class="sidebar-widgets">
<?php if( function_exists('dynamic_sidebar') ){ dynamic_sidebar('side-widgets'); } ?>



<li class="widget widget_mycategoryorder" id="mycategoryorder-2">
<?php $settings = "hide_empty=0"; wp_list_cats($settings);?>
</li>

</ul>
</aside>
<!-- /sidebar -->
<?php endif; ?>


0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرسی که دادید باز نمیشه:

 http://testtest.cum.ir/wordpress/

من کد خروجی رو ببینم مشکلتون رو میشه راحت حل کرد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره