mohammad1212 10 ارسال شده در فروردین 95 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 سلام من تا چند وقت پیش میتونستم وارد صفحه مدیریت سایتم بشم اما الان نمیشه یعنی من اطلاعاتمو توی صفحه ورود میزنم بعد حدود ده دقیقه ارور نتوانستن لود این صفحه میاد ! صفحه ها و مطالب سایت لود میشن اما این صفحه نه. آیپی مو تغییر دادم نشد ! با چند مرورگر مختلف تست کردم بازم نشد . هیچ قالب یا افزونه ی جدیدی هم نصب نکردم . کش مرورگر رو هم پاک کردم ولی نمیشه . ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چکار کنم ؟ نقل قول لینک به ارسال
فرحان 997 ارسال شده در فروردین 95 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 سلام. افزونه های قدیمی رو به روزرسانی نکردید ؟ یا قالب رو.قسمت دیباگ وردپرس رو فعال کنید ببینید خطایی ظاهر میشه یا نه. اگر نشد پوشه پلاگین ها رو تغییر نام بدید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه اگر نشد پوشه قالب فعلی تون رو تغییر نام بدید. 2 نقل قول لینک به ارسال
mohammad1212 10 ارسال شده در فروردین 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 (ویرایش شده) سلام تشکر اون مشکل حل شد , تونستم وارد صفحه مدیریت بشم ! اما نمیدونم چرا اینجوری شده , بعضی وقت ها بعضی از صفحه های مدیریت خیلی طول میکشه تا لود بشند !مثل صفحه افزودن افزونه اول که وارد میشم ارور میده که : یک خطای غیرمنتظره رخ داده است. ممکن است اشتباهی در تنظیمات wp-persian.com یا سرور شما بوجود آمده باشد. اگر شما همچنان این مشکل را دارید، لطفا بهتالار گفتگو وردپرس فارسی مراجعه نمایید. بعضی اوقات هم که میخوام یک افزونه رو فعال کنم ارور میده : بهدلیل داشتن مشکلی جدیافزونه فعال نشد. + توی قسمت اخبار وردپرس هم نوشته : خطای RSS: WP HTTP Error: Connection timed out after 10000 milliseconds چه کار باید بکنم تا مشکل حل بشه ؟ ویرایش شده فروردین 95 توسط mohammad1212 نقل قول لینک به ارسال
mohammadjavadkhalili 22 ارسال شده در فروردین 95 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 فکر کنم این خطا بخاطر کمبود فضاست باید داخل wp-config.php تغییراتی اعمال کنی ولی کدش یادم نیست اگه از اساتید کسی میدونه بذاره این کد رو نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .