beh9am 96 ارسال شده در فروردین 95 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 سلام من میخوام یک اسکریپت رو نصب کنم که این خطارو میده Parse error: syntax error, unexpected '[' in D:\xampp\htdocs\me\includes\functions\settings.functions.php on line 33 توی اون خط هم کدش اینه : return fetch_row($sql)['settings_value']; کد کاملش تو اون قسمت هم اینه function get_setting($slug){ $sql = 'select * from settings_values where settings_slug = '. make_safe($slug); return fetch_row($sql)['settings_value']; } هر کاری میکنم درست نمیشه راه حلش چیه؟ تشکر لینک به ارسال
beh9am 96 ارسال شده در فروردین 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 کسی نیست کمک کنه؟ لینک به ارسال
فرحان 997 ارسال شده در فروردین 95 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 سلام. مشکل اینجاست که توی سرور شما قابلیت نوشتن دستورات به صورت ()[] غیرفعاله. کدتونو به این صورت تغییر بدید: function get_setting($slug){ $sql = 'select * from settings_values where settings_slug = '. make_safe($slug); $result = fetch_row($sql); return $result['settings_value']; } احتمالا جاهای دیگه هم به همین صورت نوشته باشن که باید همه رو به صورتی که توی تابع بالا میبینید ویرایش کنید. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری