hosseinrasouli 0 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 با سلام. من هنگام نصب افزونه ها با این مشکل برخورد کردم که به هر دری هم زدم باز نشد. عنوان خطا : در حال دریافت بستهی نصب از https://downloads.wordpress.org/plugin/akismet.3.1.8.zip… گشودن بستهی فشرده شده… نمیتوان پوشهی جدید ساخت. ضمناً من دسترسی ها رو هم 777 قرار دادم و از کدهای زیر در wp-config هم استفاده کردم ولی باز نشد : define('WP_TEMP_DIR', ABSPATH . 'wp-content/'); @package WordPress و /** Absolute path to the WordPress directory. */ if ( !defined('ABSPATH') ){ define('ABSPATH', dirname(__FILE__) . '/'); define('WPCACHEHOME',dirname(__FILE__).'/wp-content/plugins/wp-super-cache/');} مهندسین اگر راه حلی داره راهنمایی کنند . ممنون لینک به ارسال
nima1998 13 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 در 13 دقیقه قبل، hosseinrasouli گفته است : با سلام. من هنگام نصب افزونه ها با این مشکل برخورد کردم که به هر دری هم زدم باز نشد. عنوان خطا : در حال دریافت بستهی نصب از https://downloads.wordpress.org/plugin/akismet.3.1.8.zip… گشودن بستهی فشرده شده… نمیتوان پوشهی جدید ساخت. ضمناً من دسترسی ها رو هم 777 قرار دادم و از کدهای زیر در wp-config هم استفاده کردم ولی باز نشد : define('WP_TEMP_DIR', ABSPATH . 'wp-content/'); @package WordPress و /** Absolute path to the WordPress directory. */ if ( !defined('ABSPATH') ){ define('ABSPATH', dirname(__FILE__) . '/'); define('WPCACHEHOME',dirname(__FILE__).'/wp-content/plugins/wp-super-cache/');} مهندسین اگر راه حلی داره راهنمایی کنند . ممنون درود دوست عزیز نیازی به این تغییرات که گفتید نیست ابتدا اگر از افزونه کش استفاده میکنید کش رو خالی کنید اگر مشکل حل نشد باید با هاستتون تماس بگیرید تا جایی که من میدونم به دلیل اشتکراکی بودن هاست محدودیت ایجاد فایل دارین و اپلود دارین و الان شما حداکثر پوشه و فایل رو ساختید بهشون بگید میگن مشکل از کدوم افزونه و پوشس و یا اینکه خودشون براتو رفع میکنند این اطلاعاتی بود که من داشتم موفق باشید لینک به ارسال
asareza 111 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 من هم یکبار همین مشکل را داشتم ، افرونه رو از طریق هاست در مسیر : \wp-content\plugins آپلود کنید سپس در داشبورت وردپرس فعالش کنید. لینک به ارسال
hosseinrasouli 0 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 در 22 ساعت قبل، nima1998 گفته است : درود دوست عزیز نیازی به این تغییرات که گفتید نیست ابتدا اگر از افزونه کش استفاده میکنید کش رو خالی کنید اگر مشکل حل نشد باید با هاستتون تماس بگیرید تا جایی که من میدونم به دلیل اشتکراکی بودن هاست محدودیت ایجاد فایل دارین و اپلود دارین و الان شما حداکثر پوشه و فایل رو ساختید بهشون بگید میگن مشکل از کدوم افزونه و پوشس و یا اینکه خودشون براتو رفع میکنند این اطلاعاتی بود که من داشتم موفق باشید با سپاس Nima جان کش رو چطور خالی کنم. لینک به ارسال
hosseinrasouli 0 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 در 22 ساعت قبل، asareza گفته است : من هم یکبار همین مشکل را داشتم ، افرونه رو از طریق هاست در مسیر : \wp-content\plugins آپلود کنید سپس در داشبورت وردپرس فعالش کنید. مهندس جان به صورت دستی انجام دادم ولی نشد لینک به ارسال
وردپرس فارسی 272 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 با سلام لطف کنید یه ساب دامنه بسازید وردپرس رو نصب کنید روش ، بدون اینکه افزونه یا قالب روی اون وردپرس نصب کنید وارد قسمت افزونه ها بشید و یه تست کنید ببینید توی وردپرس جدید که داخل ساب دامنه هم ساختید همین مشکل هستش یا خیر . لینک به ارسال
asareza 111 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 در 4 ساعت قبل، hosseinrasouli گفته است : مهندس جان به صورت دستی انجام دادم ولی نشد پس در اینصورت به احتمال زیاد مشکل از هاسته! پیشنهاد میکنم روی یه هاست دیگه تست کنید. لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 سلام امکان داره مشکل از دسترسی پوشه ها باشه. به پشتیبانی هاست تیکت بزنید لینک به ارسال
wiki 0 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 تو این لینک توضیح داده خطاهای وردپرس لینک به ارسال
salehmk59 0 ارسال شده در آذر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 00 من هم همین مشکل رو داشتم به افزونه wp rocket برید یا تا تایل بار بالای صفحه هم هست گزینه پاک کردن کش رو بزنید مشکل حل بشه بعد از اون تنظیمات اون رو درست کنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری