mirror 0 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 سلام و خسته نباشید. دوستان من از افزونه EDD استفاده میکنم من یک مشکل دارم. تو دسته محصولات که میرم ، محصولات بر اساس اخرین ارسالی ها مرتب میشه ، راهی نداره که بر اساس حروف A.B.C و... انگلیسی باشه؟لطفا کمک کنید .خیلی برام مهمه. ممنون از سایت خوبتون لینک به ارسال
اسماعیل ابراهیمی 371 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 دوست عزیز اگر از کدکوتاه استفاده می کنی باید مثل زیر باشه [downloads category="France" number="-1" orderby="title"] بخش orderby رو دقت کنید 1 لینک به ارسال
mirror 0 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 در 10 ساعت قبل، Enter64 گفته است : دوست عزیز اگر از کدکوتاه استفاده می کنی باید مثل زیر باشه [downloads category="France" number="-1" orderby="title"] بخش orderby رو دقت کنید اگر اطلاعات هاست را براتون ارسال کنم میتونید چک کنید؟بنده زیاد وارد نیستم لینک به ارسال
mirror 0 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 دوستان کسی نیست کمکی کنه؟خیلی مهمه برام لطفا لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 add_action( 'pre_get_posts', 'foo_modify_query_orderby_title' ); function foo_modify_query_orderby_title( $query ) { if ( ! is_admin() && $query->is_main_query() && $query->get( 'cat' ) ) $query->set( 'orderby', 'title' ); } در فایل functions.php کپی کنید. لینک به ارسال
mirror 0 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 در ۱ ساعت قبل، imanfakhar گفته است : add_action( 'pre_get_posts', 'foo_modify_query_orderby_title' ); function foo_modify_query_orderby_title( $query ) { if ( ! is_admin() && $query->is_main_query() && $query->get( 'cat' ) ) $query->set( 'orderby', 'title' ); } در فایل functions.php کپی کنید. اضافه کردم ولی کدش بالای سایت نمایان شد و تاثیری نداشت لینک به ارسال
mirror 0 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 طراح قالبم کدشو درست کرد. لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 در 4 ساعت قبل، mirror گفته است : اضافه کردم ولی کدش بالای سایت نمایان شد و تاثیری نداشت ;nکد باید داخل تگ php قرار بگیره 1 لینک به ارسال
mirror 0 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 در 23 ساعت قبل، imanfakhar گفته است : ;nکد باید داخل تگ php قرار بگیره درست شده فقط از اخر مرتب میکنه.یعنی اول w را نشون میده بعد اخر اخر a ، نمیشه کاری کرد برعکس نشون بده؟یعنی اول a ها را نشون بده بعد w? لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 در 16 ساعت قبل، mirror گفته است : درست شده فقط از اخر مرتب میکنه.یعنی اول w را نشون میده بعد اخر اخر a ، نمیشه کاری کرد برعکس نشون بده؟یعنی اول a ها را نشون بده بعد w? add_action( 'pre_get_posts', 'foo_modify_query_orderby_title' ); function foo_modify_query_orderby_title( $query ) { if ( ! is_admin() && $query->is_main_query() && $query->get( 'cat' ) ) $query->set(array( 'orderby' => 'title', 'order' => 'ASC')); } 1 لینک به ارسال
mirror 0 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 در 13 ساعت قبل، imanfakhar گفته است : add_action( 'pre_get_posts', 'foo_modify_query_orderby_title' ); function foo_modify_query_orderby_title( $query ) { if ( ! is_admin() && $query->is_main_query() && $query->get( 'cat' ) ) $query->set(array( 'orderby' => 'title', 'order' => 'ASC')); } ممنون ازتون که کمکم میکنید. کدو وقتی اضافه کردم اروز زیر اضافه شد و مرتب نشد. Warning: Missing argument 2 for WP_Query::set(), called in /home3/vgpayir/public_html/wp-content/themes/vgpay/functions.php on line 38 and defined in /home3/vgpayir/public_html/wp-includes/query.php on line 2486Warning: Illegal offset type in /home3/vgpayir/public_html/wp-includes/query.php on line 2487 لینک به ارسال
mojtabashahi 265 ارسال شده در فروردین 95 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 درود ، کوئری را ریست کنید ، یعنی تکه کد : <?php wp_reset_query(); ?> را به آخر کد استاد اضافه کنید. لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در فروردین 95 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 در در ۱۳۹۴/۱۲/۲۰ ه.ش. at 00:31، mirror گفته است : ممنون ازتون که کمکم میکنید. کدو وقتی اضافه کردم اروز زیر اضافه شد و مرتب نشد. Warning: Missing argument 2 for WP_Query::set(), called in /home3/vgpayir/public_html/wp-content/themes/vgpay/functions.php on line 38 and defined in /home3/vgpayir/public_html/wp-includes/query.php on line 2486Warning: Illegal offset type in /home3/vgpayir/public_html/wp-includes/query.php on line 2487 add_action( 'pre_get_posts', 'foo_modify_query_orderby_title' ); function foo_modify_query_orderby_title( $query ) { if ( ! is_admin() && $query->is_main_query() && $query->get( 'cat' ) ) { $query->set('orderby', 'title'); $query->set('order', 'ASC'); } } 1 لینک به ارسال
mirror 0 ارسال شده در فروردین 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 در در Friday, April 01, 2016 at 19:19، imanfakhar گفته است : add_action( 'pre_get_posts', 'foo_modify_query_orderby_title' ); function foo_modify_query_orderby_title( $query ) { if ( ! is_admin() && $query->is_main_query() && $query->get( 'cat' ) ) { $query->set('orderby', 'title'); $query->set('order', 'ASC'); } } عالی عالی.ممنون درست شد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری