ashkan_72kiany 0 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 (ویرایش شده) سلام تمامی ادامه مطلب و نمونه کارها و... که بابد بره باز بشه و نشان داده بشه اصلا باز نمیشن. صفحه زیر را بزنید و روی محصول بزنید ولی بازز نمیشه. پیش فرضش شده ادرس سایت. در صفحه اصلی هم ادامه مطلب و ... خبرها و... هم باز نمیشه پیوند یکتا تغییر دادم ولی نشد http://www.parsaplasticnovin.com/portfolio-category/pipe/ تغییری در سایت ندادم. نسخه php همونه. افزونه ها همه خاموش باشن باز مشکل داره. فایل ht.... رو هم پاک کردم ولی نشد پوشه themes ندارم و مخفی هم نیست ولی باز سایت هستش و باز میشه. ویرایش شده اسفند 94 توسط ashkan_72kiany لینک به ارسال
maryamnn 1 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 سلام من هم همین مشکل را دارم میشه بگید مشکلتون چه جوری برطرف شد ؟ ممنونم لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 مشکلتون رو کامل بگید. و اینکه از چه زمانی مشکل ایجاد شد. لینک به ارسال
maryamnn 1 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 سلام من روی هر کدام از لینک های سایتم که کلیک میکنم میره صفحه اصلی، وهیچ کدام ازصفحات را باز نمیکنه در صورتی درست ادرس دهی کردم اینم بگم فعلا سایت روی لوکال هست لینک به ارسال
majid1889 733 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 مشکل شما ک گویا حل شده چون لینک ها درست باز میشن در ۱ ساعت قبل، maryamnn گفته است : سلام من روی هر کدام از لینک های سایتم که کلیک میکنم میره صفحه اصلی، وهیچ کدام ازصفحات را باز نمیکنه در صورتی درست ادرس دهی کردم اینم بگم فعلا سایت روی لوکال هست در مورد مشکل شما ٬ ی راهی ک هس اینه ک نوع پیوندهای یکتا رو عوض کنی و تست کنی احتمال زیاد اصن با آنلاین شدن سایت مشکل کلا حل شه لینک به ارسال
maryamnn 1 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 سلام با پیوندهای یکتا مشکلم حل نشد . شاید به گفته ی شما وقتی بره روی نت مشکل برطرف بشه لینک به ارسال
memari98 15 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در قسمت تنظیمات بخش پیوندهای یکتا به این قسمت برید و یک بار بدون هیچ تغییری تنظیمات رو ذخیره کنید. اگر مشکل رفع نشد , برید داخل هاست در زیشه هاست یه فایل هست به اسم .htaccess این فایل رو روی سیستم خود دانلود کنید و نگه دارید سپس از روی هاست حذف کرده و مجددا تست کنید. ( اگر مشکل همچنان موجود بود مجددا برید پیوند های یکتا رو یکبار دیگر بدون تغییر ذخیره کنید ) و باز نتیجه رو مشاهده کنید هیچ دلیل دیگه ای به ذهن بنده نمیرسه که به ادرس ها موبوط باشه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری