sokotetarik68 0 ارسال شده در بهمن 94 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 94 سلام دوستان من اول کار وب سایتم ....یک دامنه تو ایرانیک به نام bolviri.ir خریداری کردم الان اگه بخوام یک سایت درست کنم باید چه کار کننم..ممنون لینک به ارسال
reportday 30 ارسال شده در بهمن 94 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 94 در چه موضوعی می خواهید فعالیت کنید؟ موضوع سایت تان چیست؟ لینک به ارسال
sokotetarik68 0 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 سلام اره یه دامنه با نام bolviri.ir خریداری کردم و موضوع سایت هم مهم نیست می خوام از یه جایی شروع کنم لینک به ارسال
M.Javad 684 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 اگه هاست و دامین دارید پس بهتره آموزش نصب وردپرس بر روی هاست لینوکس یا دایرکت ادمین رو سرچ بزنید و یاد بگیرید و در مرحله اول وردپرس رو روی هاست تون نصب کنید بعدش برید آموزش های نصب قالب روی وردپرس و کار با پنل وردپرس رو یاد بگیرید 1 لینک به ارسال
اسماعیل ابراهیمی 371 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 به نظر من اول باید با لوکال شروع کنید ، چون سرعتش به مراتب بالاتر هست و مخصوص تست ضمناً فقط باید سیستم خودتون اوکی باشه ، نه اینترنت می خوایین و نه هیچ چیز دیگه ای آموزش نصب Wamp Server آموزش نصب وردپرس در لوکال لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری