samirhm 58 ارسال شده در بهمن 94 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 94 اقا من سایتم این ارور رو میده : Unable to get a connection: Still unable to dial tcp://doesnotexist.com:80 after 3 attempts اصلا اعصابمو خراب کرده ! اینو چجوری باید حلش کنم الان هم همچین اروری میده ! لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در بهمن 94 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 94 با پشتیبانی هاستینگتون در میون بذارین 2 لینک به ارسال
Ehsaan 1865 ارسال شده در بهمن 94 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 94 در در 1/29/2016 at 19:49، samirhm گفته است : اقا من سایتم این ارور رو میده : Unable to get a connection: Still unable to dial tcp://doesnotexist.com:80 after 3 attempts اصلا اعصابمو خراب کرده ! اینو چجوری باید حلش کنم الان هم همچین اروری میده ! دوست عزیز این مربوط به نرم افزار L.a.n.t.e.r.n هست، نرم افزار رو غیرفعال کنید چرا که از کار افتاده. موفق باشید. 1 لینک به ارسال
Omiiiiid 0 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 در در 2/14/2016 at 17:44، Ehsaan گفته است : کنید در در 2/14/2016 at 17:44، Ehsaan گفته است : دوست عزیز این مربوط به نرم افزار L.a.n.t.e.r.n هست، نرم افزار رو غیرفعال کنید چرا که از کار افتاده. موفق باشید. آقا دمت گرم واقعا حساب کاربری باز کردم که فقط ازت تشکر کنم-:) لینک به ارسال
maedeh 0 ارسال شده در مرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 99 سلام سايتم ارور ميده ممنون ميشم راهنمايي کنيد Unable to round-trip http request to upstream: dial tcp: lookup wp-persion.com: no such host لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 99 سلام به انجمن خوش اومدین دوست عزیز آدرس سایتتون همین هست؟ wp-persion.com و اینکه سایت روی هاست هست یا لوگال؟ لینک به ارسال
Alikoo 0 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 در در ۱۳۹۹/۵/۱۱ در 21:10، Morteza گفته است : سلام به انجمن خوش اومدین دوست عزیز آدرس سایتتون همین هست؟ wp-persion.com و اینکه سایت روی هاست هست یا لوگال؟ سلام دوست عزیز وب سایت اگر روی لوکال باشه که اصلا وصل نیست به وب جهانی و فقط تو کامپیوتر خود شخص قابل مشاهدست نه برای کس دیگه ای لینک به ارسال
Alikoo 0 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 در در ۱۳۹۹/۵/۱۱ در 21:10، Morteza گفته است : سلام به انجمن خوش اومدین دوست عزیز آدرس سایتتون همین هست؟ wp-persion.com و اینکه سایت روی هاست هست یا لوگال؟ دوست عزیز من سوال اخرشمارو متوجه نشدم پرسیدین سایتتون روی هاست هست یا لوکال هاست؟ درسته؟ اگر این سوالتونه باید بگم که سایت روی لوکال هاست برای کسی قابل مشاهده نیست و به وب جهانی وصل نیست فقط برای خود فرد صاحب سایت و یا طراح سایت قابل مشاهدست درحالت لوکال هاست لینک به ارسال
yazdaniwp 1187 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 در 3 ساعت قبل، Alikoo گفته است : دوست عزیز من سوال اخرشمارو متوجه نشدم پرسیدین سایتتون روی هاست هست یا لوکال هاست؟ درسته؟ اگر این سوالتونه باید بگم که سایت روی لوکال هاست برای کسی قابل مشاهده نیست و به وب جهانی وصل نیست فقط برای خود فرد صاحب سایت و یا طراح سایت قابل مشاهدست درحالت لوکال هاست سلام. به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدید، بزرگوار تاپیکهای قدیمی رو بالا نیارید برای پاسخ. در ضمن شخصی که شما دارید براشون توضیح میدید، حداقل 15 ساله که دارن وب کار میکنن. اگه ناراحت نشن میشه گفت پدر وردپرس ایران هستن اینجا مجبوریم سوالات کلی رو تا میشه شفاف کنیم تا بتونیم دقیق تر کمک کنیم. 4 لینک به ارسال
panisa 0 ارسال شده در تیر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 02 سلام ببخشید من می خوام به وای فای جایی وصل بشم ولی اجازه نمیده و اینو میگهunable to round-trip http request to upstream:no trusted dialers و اینم سایتی هستش که بهم اجازه نمیده وصل شم:www.msftconnect.com/redirect لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری