gbiqarar 0 ارسال شده در دی 94 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 با سلام ببخشید دوستان سایت وردپرسی من وقتی میخوام مطلب جدید پست کنم گزینه افزودن فایل چند رسانه ای رو میزنم دکمه کار نمیکنه، و وقتی هم از رسانه گزینه کتابخانه رو میزنم هیچی لود نمیشه و صفحه خالی نشون میده چندین بار هم بروزرسانی کردم ولی هیچی اتفاقی نیافتاده. کسی میدونه مشکلش چیه؟؟ ممنون میشم لینک به ارسال
gbiqarar 0 ارسال شده در آبان 97 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 97 این مشکل در وردپرس جدید هم رونمایی شده مشکل از ویروسی بودن سایت هست مثل اینکه ویروس cobalten popup این کار رو میکنه . و یک مشکل دیگه هم ایجاد میکنه وقتی با گوشی وارد وب سایت میشین این پنجره ها باز میشن ولی خب با دستکتاپ اینطور نیست... من الان سایت خودم هم این مشکل رو داره http://melody98.com لطفا اگر کسی سر در میاره از این مشکل راهنمایی کنه. لینک به ارسال
Mirrajabi 455 ارسال شده در آبان 97 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 97 در در 1/16/2016 at 10:55، gbiqarar گفته است : با سلام ببخشید دوستان سایت وردپرسی من وقتی میخوام مطلب جدید پست کنم گزینه افزودن فایل چند رسانه ای رو میزنم دکمه کار نمیکنه، و وقتی هم از رسانه گزینه کتابخانه رو میزنم هیچی لود نمیشه و صفحه خالی نشون میده چندین بار هم بروزرسانی کردم ولی هیچی اتفاقی نیافتاده. کسی میدونه مشکلش چیه؟؟ ممنون میشم سلام وقت بخیر . ایا پلاگینی فعال هست ؟ اگر بله . همه رو غیر فعال کنید و پوسته پیش فرض وردپرس رو فعال کنید بببمید ایا باز هم چنین مشکلی هست ؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری