ariamovie 7 ارسال شده در دی 94 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 با سلام بنده تازه سرور سایتم رو عوض کردم و روی سرور جدید نه میشه آپلود کرد نه افزونه ای اپدیت میشه مثل آمار گیر و نه ویرایش میشه کرد رفتم فولدر آپلود هارو 2016/01 رو 777 کردم آپلود شد برای بقیه چیزا چیکار کنم؟ مشکل چیه اصلا؟ لینک به ارسال
نوین ادمین 3860 ارسال شده در دی 94 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 یک سری محدودیت هایی هست که هاستینگ ها اعمال میکنن . در این خصوص با مدیر سرور صحبت کنید . لینک به ارسال
ariamovie 7 ارسال شده در دی 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 vps دارم باید چیکار کنم؟ لینک به ارسال
نوین ادمین 3860 ارسال شده در دی 94 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 (ویرایش شده) این مشکل رو باید از طریق ویرایش تنظیمات سرور درست کنید : http://community.rtcamp.com/t/cant-upload-images-to-wordpress-after-transfer-to-vps/1442 ویرایش شده دی 94 توسط مهندس فا لینک به ارسال
ariamovie 7 ارسال شده در دی 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 دیفالت تنظیماتم همینه ولی نمیشه بازم مگر اینکه مثلا برم 777 کنم فولدر رو تا بشه توش آپلود کرد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری