muhammad 8 ارسال شده در دی 94 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 سلام من یک مشکلی دارم مطالب سایتم داخل گوگل نمایش داده میشه اما نام سایت + آدرس سایتمو زمانی که سرچ میکنم نمیاره لطفا کمک کنید نقل قول لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5,415 ارسال شده در دی 94 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 سلام آدرس سایت چیه 2 نقل قول لینک به ارسال
shiva12 17 ارسال شده در دی 94 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 سلام این به موضوع برندینگ بر میگرده. راه حل : سایت خود را در دایرکتوریهای معتبر لینک کنید 2 نقل قول لینک به ارسال
muhammad 8 ارسال شده در دی 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 حل نشد !! بازم فقط مطالب وقتی سرچ میشه میاد ولی وقتی اسم سایت یا دامنه رو سرچ میکنی نمیاد نقل قول لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1,681 ارسال شده در دی 94 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 سلام من الان آدرس سایت رو سرچ کردم در اولین نتیجه سایت شما برام اومد، ولی با اسم که سرچ میکنم نمیاد، اگر سایتتون تازه تاسیسه باید کمی صبر کنید، و در غیر اینصورت روی برندینگ و لینک بیلدینگ کار کنید . پ.ن= منم وقتی تازه سایتم رو راه اندازی کرده بودم دقیقا مثل شما بود و صفحه اصلی در نتایج نمیومد ولی با گذشت حدود یکی دو ماه وضعش عادی شد و صفحه اصلی هم بدون مشکل در نتایج میاد، بنابراین اگر سایتتون تازه تاسیسه کمی صبر کنید و روی تولید محتوا بیشتر تمرکز کنید . 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .