hellow 8 ارسال شده در آذر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 94 (ویرایش شده) سلام دوستانمیخواست تو سایتم از دکمه بالا رونده استفاده کنم اما کدی که استفاده میکنم در وردپرس کار نمیکنه ولی در صفحات ایستا بدون مشکل کار میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید.کدی که استفاده کردم :jQuery(document).ready(function($) { $("#back--top").hide(); $(document).scroll(function () { if ($(window).scrollTop() > 200) { $('#back--top').fadeIn(); } else { $('#back--top').fadeOut(); } }); // scroll body to 0px on click $('#back--top').click(function () { $('body,html').animate({ scrollTop: 0 }, 800); return false; });});البته به جز این کد ها کدای دیگری هم دارم ولی اونا بدون مشکل کار میکنن ویرایش شده آذر 94 توسط hellow لینک به ارسال
hellow 8 ارسال شده در آذر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 94 به شکل زیر امتحان کنیدjQuery(document).ready(function() {jQuery("#back--top").hide(); jQuery(document).scroll(function () { if ($(window).scrollTop() > 200) { jQuery('#back--top').fadeIn(); } else { jQuery('#back--top').fadeOut(); } }); // scroll body to 0px on click jQuery('#back--top').click(function () { jQuery('body,html').animate({ scrollTop: 0 }, 800); return false; });});به شکل زیر امتحان کنیدjQuery(document).ready(function() {jQuery("#back--top").hide(); jQuery(document).scroll(function () { if ($(window).scrollTop() > 200) { jQuery('#back--top').fadeIn(); } else { jQuery('#back--top').fadeOut(); } }); // scroll body to 0px on click jQuery('#back--top').click(function () { jQuery('body,html').animate({ scrollTop: 0 }, 800); return false; });});کار نمیکنه بازم . این کدی که شما دادید و کدی که خودم در ابتدا نوشتم تو صفحات ایستا (html) کار میکنه ولی تو وردپرس نه لینک به ارسال
hellow 8 ارسال شده در آذر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 94 کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟ لینک به ارسال
bestdata 830 ارسال شده در آذر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 94 کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟ادرس سایتتون هم بنویسید تا باتوجه به کد html سایتتون کد رو بررسی کنیم لینک به ارسال
hellow 8 ارسال شده در آذر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 94 ادرس سایتتون هم بنویسید تا باتوجه به کد html سایتتون کد رو بررسی کنیمآنلاین نیست کار و تو لوکال هاسته لینک به ارسال
بویکا 124 ارسال شده در آذر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 94 آنلاین نیست کار و تو لوکال هاستهدوست عزیز کدهای جاوا اسکریپتت رو توی فوتر بذار نه هدر . لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری