رفتن به مطلب
mostafa3637

ایجاد دسته بندی مثل سایت های موزیک

پست های پیشنهاد شده

سلام خسته نباشید

من دارم یه قالب موزیک طراحی میکنم که چهار تا دسته اصلی به اسم های Music , Video , Album , Artist داره میخام اسم هر خواننده زیر مجموعه همه اینا بشه تا بتونم بعدا تو هر دسته بندی بصورت جداگانه نمایششون بدم.مثلا وقتی از منو آلبوم یا موزیک یا ویدیو یا آرتیست و انتخاب کردم شادمهر تو همشون باشه.

و سوال بعدی اینکه چجوری میتونم یه آرشیو از اسامی خواننده ها ایجاد کنم به عنوان مثال تو دسته ای با نام A تموم خواننده هایی که اسمشون با A شروع میشه نمایش داده بشه.مثل بیشتر سایتای موزیک.

خواهش میکنم کمک کنید چند روزه درگیرم

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام خسته نباشید

من دارم یه قالب موزیک طراحی میکنم که چهار تا دسته اصلی به اسم های Music , Video , Album , Artist داره میخام اسم هر خواننده زیر مجموعه همه اینا بشه تا بتونم بعدا تو هر دسته بندی بصورت جداگانه نمایششون بدم.مثلا وقتی از منو آلبوم یا موزیک یا ویدیو یا آرتیست و انتخاب کردم شادمهر تو همشون باشه.

و سوال بعدی اینکه چجوری میتونم یه آرشیو از اسامی خواننده ها ایجاد کنم به عنوان مثال تو دسته ای با نام A تموم خواننده هایی که اسمشون با A شروع میشه نمایش داده بشه.مثل بیشتر سایتای موزیک.

خواهش میکنم کمک کنید چند روزه درگیرم

با تشکر

شما یک منوی dropdown میخوان با 4 آیتم که خاصیت باز شدن یا پایین افتادنی داره ؟

در مورد ساختن آرشیو اسامی خوب دستی میتونی اینکارو کنی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ساختار کلی میتونه همچین چیزی باشه ، این کد تا یه جاهایی از کار رو انجام داده که باید تکمیل بشه و متاسفانه من خودم وقت نمیکنم ، امیدوارم به کارتون بیاد ، اگه تکمیلش کردید بذارید تا بقیه هم استفاده کنند.


<?php
function get_category_by_letter($letter ){
$args=array(
'orderby' => 'name',
'order' => 'ASC',
'parent' => 1, // dasteye madar ra inja vared konid
'hide_empty' => 0);
$categories=get_categories($args);
foreach($categories as $category) {
$catname = $category->name;
$first_letter = mb_substr(strip_tags($catname), 0 , 1);
if( $first_letter != $letter ) continue;
else{
$cats[] = $category;
}
}

return $cats;
}
$alphabetes = array('آ','ا','ب','پ','ت','ث','ج','چ','ح','خ','د','ذ','ر','ز','ژ','س','ش','ص','ض','ط','ظ','ع','غ','ف','ق','ک','گ','ل','م','ن','و','ه','ی','0','1','2','3','4','5','6','7','8','9','A','B','C','D','E','F','G','H','I','J','K','L','M','N','O','P','Q','R','S','T','U','V','W','X','Y','Z');
foreach( $alphabetes as $letter ) {
var_dump( get_category_by_letter( $letter ) );
}

اگه کمک نیاز داشتید من در خدمتم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بهتره ار پست تایپ استفاده کنید !

مدیریت مطالب راحت تره

ویرایش شده توسط دانیال

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ساختار کلی میتونه همچین چیزی باشه ، این کد تا یه جاهایی از کار رو انجام داده که باید تکمیل بشه و متاسفانه من خودم وقت نمیکنم ، امیدوارم به کارتون بیاد ، اگه تکمیلش کردید بذارید تا بقیه هم استفاده کنند.


<?php
function get_category_by_letter($letter ){
$args=array(
'orderby' => 'name',
'order' => 'ASC',
'parent' => 1, // dasteye madar ra inja vared konid
'hide_empty' => 0);
$categories=get_categories($args);
foreach($categories as $category) {
$catname = $category->name;
$first_letter = mb_substr(strip_tags($catname), 0 , 1);
if( $first_letter != $letter ) continue;
else{
$cats[] = $category;
}
}

return $cats;
}
$alphabetes = array('آ','ا','ب','پ','ت','ث','ج','چ','ح','خ','د','ذ','ر','ز','ژ','س','ش','ص','ض','ط','ظ','ع','غ','ف','ق','ک','گ','ل','م','ن','و','ه','ی','0','1','2','3','4','5','6','7','8','9','A','B','C','D','E','F','G','H','I','J','K','L','M','N','O','P','Q','R','S','T','U','V','W','X','Y','Z');
foreach( $alphabetes as $letter ) {
var_dump( get_category_by_letter( $letter ) );
}

اگه کمک نیاز داشتید من در خدمتم

خیلی ممنون از راهنمایی تون مشکل من اینه که به جای دسته ها از یرچسب ها برای اسامی خواننده ها استفاده کردم.دسته ها کلا 4 تاست.حالا ممکته اینکارو بتونم روی برچسب ها پیاده کنم؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بله به جای get_categories از get_terms استفاده کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط SNSA
      سلام
      من یک نوجوان ۱۵ ساله هستم که علاقه مند برنامه نویسی و تحصیل در رشته آی تی هستم 
      شاید بگین الآن سنم برای انتخاب رشته کمه و بعدش نظرم عوض میشه ولی من دوساله تصمیمم رو گرفتم و براش تلاش میکنم
      در این راه به مشکل برخوردم از اونجایی که میخوام برای هدفم در المپیاد شرکت کنم نیازمند یادگیری زبان ++c هستم اما علاقه شدیدی به زبان python دارم اما نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
      بگم که از هرکدوم کمی بلد هستم و الآن گیج شدم
      اگر کسی در المپیاد کامپیوتر شرکت کرده ممکنه کمکم کنه؟
    • توسط Mahdyar.rng
      سلام.
      این مشکل اعصاب منو خورد کرده و اصلا نمیدونم چکار کنم. تو گوگل هم چیزی نمیدونم راجبش پیدا کنم.
      هرچی از المان های ویژوال کامپوزر استفاده میکنم تو طراحی برگه ها هیچ کدومش نمایش داده نمیشن. مثلا از المان های "آخرین محصولات" و "محصولات ویژه" که تو دسته ووکامرسن استفاده میکنم نشون داده نمیشن. یا از اسلایدر ها.
      چکار کنم دقیقا؟
    • توسط Mahdyar.rng
      سلام دوستان خسته نباشید.
      من به تازگی و با هزار مشکل و بی تجربگی سایت فروشگاهیه وردپرسی زدم. یه مشکل اساسی که در حال حاضر دارم دلاره. بله دلار. متاسفانه الان نوسانات نرخ دلار به انقد زیاده که باعث میشه قیت محصولات سایت من خیلی بالا پایین بشه و منم نمیتونم هر دقیقه بیام قیمتارو دستی بروز کنم. مخصوصا وقتی که محصولام زیاد بشه بعدا. الان میخواستم ببینم که راهی یا افزونه ای هست که بتونم متنی یا نوشته ای رو از سایت دیگر بگیرم و تو سایت خودم بگنجانم؟ من دقیقا میخوام اینکارو کنم:   میخوام یه قیمتی رو از یه سایت مد نظرم بگیره و ضربدره قیمت دلاری که در سایت tjgu.org نوشته شده بکنه، و در قسمت قیمت محصول درج کنه حاصل رو.
       
      واقعا این قضیه مهمه برام. خیلی لطف میکنید جواب بدید.
    • توسط MahdiBo
      با سلام 
      من نیاز دارم که بتونم به صورت دستی و دلخواه جدا از محصولات بتونم فاکتوری برای مشتری داخل پنل کاربریش ایجاد کنم 
      و کاربر بتونه اونو پرداخت کنه با دراگاه
       
      میخواستم بدونم افزونه ای هست برای این کار؟ رایگان یا پولی فرقی نداره
      ممنون مبشم کسی بتونه کمکم کنه 
    • توسط nasenaderi
      سلام به همه عزیزان
      مدتی هست هنگام افزودن محصول جدید ، قسمت برچسب هام تغییر کرد و حالت عادی نداره در عکس توضیح دادم
      الان میخوام مثل قبل بشه
      چون از افزونه wordpress-keyword-tool استفاده میکنم و الان دیگه برچسب ها رو وارد نمیکنه
      البته در قسمت نوشته ها این مشکل رو ندارم
      لطفا اگر میتونید کمکم کنید

×
×
  • اضافه کردن...