mrasoul

قالبهایی خاص برای هر یک از دسته ها

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با عرض سلام

بنده در سایتم در قسمت موضوعات 3 دسته دارم

1- بخش آموزش

2- مقالات آموزشی

3- دانلود رایگان

طبیعتا به این صورت است که دسته ها از قالب category پیروی میکنند . حالا چگونه می توانم یک قالب دیگر نیز برای موضوعات در نظر بگیرم . یعنی بخش آموزش و مقالات از همون category استفاده کنند و برای بخش دانلود رایگان قالبی دیگر را در نظر بگیرم مثلا categoryfb ؟

سوال بعدی ؟ چگونه کاری کنم یک موضع خواص در صفحه index نمایش داده نشه و از طریق آخرین مطالب دسته خاص اونو نمایش بدم

ویرایش شده در توسط mrasoul
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، شما دو راه دارید. یکی اینکه بیایید توی فایل category.php با دستور شرطی بررسی کنید اگر کتگوری فلان بود فلان فایل رو نمایش بده وگرنه فلان فایل رو... اطلاعات بیشتر : is category

راه ساده تر اینه که بیایید برای دسته مورد نظر یک قالب طراحی کنید و بعد اسم فایل رو به این صورت بزارید : category-55.php یا category-download.php

اطلاعات بیشتر : Category Templates

موفق باشید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگه درست متوجه شده باشم باید در این


<?php if (is_category('Category A')) : ?>
<p>This is the text to describe category A</p>
<?php elseif (is_category('Category B')) : ?>
<p>This is the text to describe category B</p>
<?php else : ?>
<p>This is some generic text to describe all other category pages,
I could be left blank</p>
<?php endif; ?>

به جای category a بیام و نام لاتین دسته خودم و وارد کن و در قسمت زیر آن بین پاراگراف بیام و صفحه ای که ساختم رو بهش آدرس بدم از طریق دستور php

ویرایش شده در توسط mrasoul
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه دومی که فرمودند رو انجام بدید هم ساده تره و هم مصرف منابعش کمتر

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه دومی که فرمودند رو انجام بدید هم ساده تره و هم مصرف منابعش کمتر

درسته ایشون کامل واضح گفتن من یکم گیج گیری درآوردم و دنبال کارهای اضافی بودم من اگر بیام و نامک لاتین خودم رو با خط فاصله بعد زا category قرار بدم ( category-slug.php ) خودکار مطالب اون دسته رو با قالبی جدید که ساختم نشون میده . مثلا نامک لاتین دسته بنده freebie و به این صورت می شود category-freebie.php .

این رو گفتم بقیه دوستان در صورت برخورد با این مشکل بتونن اینکار و انجام دهند .

در مورد مشکل دوم ؟ چگونه کاری کنم که موضوعی رو که میخوام رو اصلا توی صفحه index سایتم نشون نده .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود دوست عزیز ابتدا افزونه WP Show IDs رو نصب کن تا ای دی هر دسته رو بدونی

بعد اینکه نصب کردی تو وردپرس برو به قسمت دسته ها(yourdomain.com/wp-admin/edit-tags.php?taxonomy=category)

تا ای دی دسته ای که میخوای براش قالب جدا تعیین کنی رو بدست اوردی

9999788855.png

مثلا مقاله اموزشی با ای دی 10

حالا یه فایل با نام category-10.php کنار قالب category.php تو هاستت ایجاد کن و کد های دلخواه تو وارد کن

حالا نوبت میرسه به معرفی قالب به وردپرس

فایل function.php رو باز کن (اگه نداری یکی با همین نام درست کن) و کد زیر رو داخلش بذار:

add_filter( 'category_template', 'my_category_template' );//
function my_category_template( $template ) {
if( is_category( 10 ) )// ا$template = locate_template( array( 'category-10.php', 'category.php' ) );

return $template;
}

و سیو کن

الان وقتی به دسته مورد نظرت وارد میشی قالب دلخواهت نمایش داده میشه

نکته ها:

*پیشنهاد میشه به جای نام گذاری category-id.php نام دسته رو بیاری بشه category-name daste.php

تا بعدنا مشکلی از بابت شناسایی قالب نداشته باشی

اگه بخوای چندین قالب برا چندین دسته اعمال کنی

همون کد رو تکرار کن با شرط if به اینصورت:


add_filter( 'category_template', 'my_category_template' );
//

function my_category_template( $template ) {

if( is_category( 10) )
$template = locate_template( array( 'category-10.php', 'category.php' ) );
elseif( is_category( 11 ) )
$template = locate_template( array( 'category-11.php', 'category.php' ) );
elseif( is_category( 12 ) )
$template = locate_template( array( 'category-12.php', 'category.php' ) );
elseif( is_category( 13 ) )
$template = locate_template( array( 'category-13.php', 'category.php' ) );
return $template;

}

ویرایش کن

موفق باشی

ویرایش شده در توسط p47ri0t
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود دوست عزیز ابتدا افزونه WP Show IDs رو نصب کن تا ای دی هر دسته رو بدونی

بعد اینکه نصب کردی تو وردپرس برو به قسمت دسته ها(yourdomain.com/wp-admin/edit-tags.php?taxonomy=category)

تا ای دی دسته ای که میخوای براش قالب جدا تعیین کنی رو بدست اوردی

9999788855.png

مثلا مقاله اموزشی با ای دی 10

حالا یه فایل با نام category-10.php کنار قالب category.php تو هاستت ایجاد کن و کد های دلخواه تو وارد کن

حالا نوبت میرسه به معرفی قالب به وردپرس

فایل function.php رو باز کن (اگه نداری یکی با همین نام درست کن) و کد زیر رو داخلش بذار:

add_filter( 'category_template', 'my_category_template' );//
function my_category_template( $template ) {
if( is_category( 10 ) )// ا$template = locate_template( array( 'category-10.php', 'category.php' ) );

return $template;
}

و سیو کن

الان وقتی به دسته مورد نظرت وارد میشی قالب دلخواهت نمایش داده میشه

نکته ها:

*پیشنهاد میشه به جای نام گذاری category-id.php نام دسته رو بیاری بشه category-name daste.php

تا بعدنا مشکلی از بابت شناسایی قالب نداشته باشی

اگه بخوای چندین قالب برا چندین دسته اعمال کنی

همون کد رو تکرار کن با شرط if به اینصورت:


add_filter( 'category_template', 'my_category_template' );
//

function my_category_template( $template ) {

if( is_category( 10) )
$template = locate_template( array( 'category-10.php', 'category.php' ) );
elseif( is_category( 11 ) )
$template = locate_template( array( 'category-11.php', 'category.php' ) );
elseif( is_category( 12 ) )
$template = locate_template( array( 'category-12.php', 'category.php' ) );
elseif( is_category( 13 ) )
$template = locate_template( array( 'category-13.php', 'category.php' ) );
return $template;

}

ویرایش کن

موفق باشی

البته از نسخه 2.7 به بالا نیازی به فیلتر گذاری نیست و خود وردپرس از روی نام فایل اونرو تشخیص می ده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون از همه شما واقعا کمک بزرگی کرد .

هنوز سوال دوم بنده پابرجاست . چگونه کاری کنم یک موضوع خاص رو توی صفحه ی index نشون داده نشود .

یک نکته ای که به ذهنم رسید . خوب من کاری کردم موضوع دانلود رایگان با قالبی که متفاوت با صفحه category است نشان داده بشه . خوب این از این . وقتی از قسمت جستجو مطلبی رو جستجو میکنی ( از آنجایی که قالب search با قالب category و index یکی هست ) مشکل پیش میاد چرا که اگه موضوع دانلود رایگان نیز جستجو شود با قالب search (همان قالب category) نشون داده میشه . ولی قالبی که مد نظر منه برای اینکه همیشه این موضوع دانلود رایگان باهاش نشون داده بشه category-down می باشد . میتونم از همین طریق صفحه ای به اسم search-down نیز بسازم ؟

یعنی این موضوع دانلود هم صفحه category مخصوص خود را داشته باشه و هم صفحه search .

البته فک کنم اینکار باعث ایجاد نقص میشه . ممکنه موضوع دانلود رایگان با موضوعات دیگر به همراه هم جستجو شود پس بنظرم نمیشه 2 تا قالب search داشت . درسته ؟

ویرایش شده در توسط mrasoul
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته ایشون کامل واضح گفتن من یکم گیج گیری درآوردم و دنبال کارهای اضافی بودم من اگر بیام و نامک لاتین خودم رو با خط فاصله بعد زا category قرار بدم ( category-slug.php ) خودکار مطالب اون دسته رو با قالبی جدید که ساختم نشون میده . مثلا نامک لاتین دسته بنده freebie و به این صورت می شود category-freebie.php .

این رو گفتم بقیه دوستان در صورت برخورد با این مشکل بتونن اینکار و انجام دهند .

در مورد مشکل دوم ؟ چگونه کاری کنم که موضوعی رو که میخوام رو اصلا توی صفحه index سایتم نشون نده .


function exclude_category( $query ) {
if ( $query->is_home() && $query->is_main_query() ) {
$query->set( 'cat', '-1,-1347' );
}
}
add_action( 'pre_get_posts', 'exclude_category' );

در فایل functions.php قرار بدید بجای منفی یک و منفی هزار و سیصد و چهل و هفت آی دی دسته بندی ها را با علامت منفی قرار بدید

و برای اینکه در نتایج جستجو هم موضوع دیده نشه


function exclude_category( $query ) {
if (( $query->is_home() || $query->is_search()) &&( $query->is_main_query()) ) {
$query->set( 'cat', '-1,-1347' );
}
}
add_action( 'pre_get_posts', 'exclude_category' );

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط chemist
      با سلام و احترام؛
      یک سوال از کارشناسان محترم انجمن وردپرس پارسی دارم؛ در چند تا از گروه های تلگرام وردپرس این سوال رو پرسیدم کسی نتونست راهنمایی بکنه. ممنون میشم در حد مبتدی راهنمایی بفرمائین.
      من قالبی نصب کردم که برای چند تا از صفحات، امکان ویرایش مستقیم صفحه از قسمت برگه ها را بسته و حتی ویرایش محتوا از طریق کنترل پنل قالب انجام می شود. تا اینجای کار همه چیز خوبه! ولی وقتی میخوام خودم برگه ای رو ایجاد کنم استایلش به زیبایی استایل صفحات پیش فرض قالب نیست. چطور میتونم از این استایل (قالب) صفحات پیش فرض  برای صفحات ایجاد شده توسط خودم نیز استفاده کنم؟
      با توجه به اینکه نمیدونم دنبال چی و کجا باید بگردم! کدهای صفحات پیش فرض قالب رو اینجا قرار میدم که دوستان با توجه به کدها راهنمایی کنن که باید چه کاری انجام بدهم؟
      <?php /* Template Name: تماس با ما */ Global $CPage; $CPage = 'Contact'; Blade('Page.Contact'); <?php /* Template Name: قوانین */ Global $Options; Global $CPage; $CPage = 'Rules'; Blade('Page.Rules', ['Rules' => $Options->Site_Rules]); من میخوام بقیه صفحاتی که ایجاد می کنم استایل صفحه قوانین را داشته باشه، در صورتی که برای پیج ساخته شده قالب را قوانین انتخاب کنم، محتوای صفحه قوانین را به جای محتوای نوشته شده نمایش می دهد.
      با سپاس فراوان
    • توسط david7222222222
      چطور میتونم تقویم یک افزونه ی وردپرس رو شمسی کنم ؟ از تقویم این افزونه برای حسابداری و ثبت قرار ملاقات استفاده میشه و باید در نمایش هم کاملا شمسی باشه.لطفا کمک کنید ممنون
    • توسط hosseiny.mahdi
      از افرادی که به صورت تمام وقت تمایل به همکاری دارند دعوت میشود رزومه کاری خود را به شماره انتهای آگهی واتساپ نمایند تا پس از بررسی و مصاحبه با شرایط مناسب دعوت به همکاری شوند.
      ⁦⚙️⁩ موارد تخصصی مورد نیاز:
      ⚫طراح حرفه ای سایت
      ⚫متخصص وردپرس
      ⚫تسلط به پلاگین های وردپرس
      ⚫مسلط به امنیت وردپرس
      ⚫تسلط به css , html5,php , jQuery , JavaScript
      ⚫تسلط به سئو تکنیکال و محتوا
      ⚫تسلط به سفارشی سازی قالب ها و افزونه ها
      ⚫تسلط به اختصاصی سازی قالب وردپرس بصورت بهینه و استاندارد
      ⚫تسلط به AdWords , webmaster tools , analytics
      ⚫توانایی پیاده سازی سایت از روی طرح های psd
      ⚫تسلط به کنترل پنل های هاستینگ
      ⚫تسلط به طراحی ریسپانسیو
      ⚫تسلط به UI ,UX
      ⚫تسلط به عیب یابی و رفع مشکلات وردپرسی
      ⚫ مسلط به لینک سازی صحیح داخلی و خارجی
       
      ⁦⚙️⁩ موارد شخصیتی مورد نیاز :
      ⚫ تعهد کاری بالا و منظم
      ⚫ متخصص حرفه ای در کار خود
      ⚫ سابقه کار حداقل ۲ سال
      ⚫ نمونه کار قوی و متعدد
      ⚫توانایی تجزیه و تحلیل و حل مسئله
      ⚫ مستعد و خلاق
      ⚫ صفر تا صد مسلط به طراحی سایت
      ⚫ متعهد به زمان‌بندی
      ⚫ انجام وظایف محوله با نهایت دقت و ظرافت
      ⚫پایبند به اصول اخلاقی در تعاملات بین فردی و سازمانی
      ⚫ توانمندی کار تیمی
      ⚫ تمایل به ارتقاء و پیشرفت
      ⁦⚙️⁩ برخی ویژگی‌های مشمول:
      ⚫ حقوق ثابت عالی
      ⚫ ایاب و ذهاب
      ⚫ بیمه تامین اجتماعی
      ⚫ عیدی
      ⚫ پاداش
      ⚫ کارمزد مجزا برای هر پروژه
      ⚫ قابلیت ارتقاء جایگاه
      ⚫ نزدیک مترو
      ⚫از ۹ صبح تا ۱۸ و پنجشنبه ها تا ۱۴
      ⚫استخدام کارآموزان قوی(پس از یک ماه کارآموزی و رضایت)
       
    • توسط zuhair
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اعضا
      دوستان بنده به یه مشکلی برخوردم اونم اینکه یه پلاکینی دارم که میخوام از پایگاه داده (sql) با شرط روی فیلد تاریخ جستجو کنم و نتایج رو تو جدول نشون بدم.
      مشکل من اینجاست که از تاریخ 1901/12/15 به بعد رو میتونم بخونم و اطلاعات رو بگیرم ، ولی قبل اون تاریخ هرچی بخوام بخونم از تو پایگاه داده برام تاریخ 1970/01/01 ست میکنه و نتایج اون رو برمیگردونه . مثلا اگر بخوام تاریخ  1398/10/29 یاحتی تاریخ 1901/12/14  رو شرط بزارم خودکار تاریخ رو 1970/01/01 ست میکنه و نتایج رو براساس (1970/01/01) نشون میده. 
      ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
      با تشکر 
    • توسط zeinab61
      سلام
      خسته نباشید
      میخوام یه سایتی برای شهدا بزنم و در اون هر شهید یه صفحه داشته باشه و داخلش تصویر و فیلم و دست نوشته و وصیت نامه شهید رو بذارم و میخوام این صفحه یه ترکیب قشنگی داشته باشه لطفا یه قالبی مناسب بهم معرفی کنید .