سعید شعبانی 2047 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 من در پایین پست های سایتم مکانی را که در تصویر زیر می بینید ایجاد کرده امحال می خواهم بخش نویسنده مطلب برای برخی از مطالب که کاربران ارسال می کنند با نام و آواتار و توضیحات آنها درج شود بدون اینکه نویسنده جدیدی در سایت عضو شود یعنی اینکه من با اکانت خودم نوشته کاربران را ارسال کنم اما با نام آنها درج شود کد زیر هم بخش نویسنده مطلب می باشد.<div id="authorbox"> <div class="authortext"> <h4><?php _e( 'writer', 'woothemes' ); ?><?php the_author_posts_link(); ?></h4> <?php if (function_exists('get_avatar')) { echo get_avatar( get_the_author_email(), '72' ); }?> <p><?php the_author_description(); ?></p> </div> </div> لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 چون میخواید دستی اسم و مشخصات وارد کنید بهتره از زمینه های دلخواه برای اینکار استفاده کنید. لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در آذر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 راستش من چیزی از زمینه دلخواه نمی دنوم چندین مقاله هم در این رابطه خواندم ولی باز متوجه نشدم. یعنی باید در بخش کد های نویسنده مطلب تغییری ایجاد کنم؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 در انجمن جستجو کنیدچندین بار بحث شدهشما باید فایل single.php رو تغییر بدید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری