forghan 1 ارسال شده در آبان 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 94 (ویرایش شده) با سلاممن افزونه wp-parsidate را نصب کردم اما در نمایش نام کامل ماه مشکل دارد.برای مثال همانطور که در شکل زیر مشخص است، «آبان» را به صورت «آبا» نوشته است.دلیل آن چیست؟ همچنین این افزونه، بایگانی مرا شمسی نکرد؟آیا برای شمسی کردن بایگانی باید از افزونه دیگری استفاده کنم؟ ویرایش شده آبان 94 توسط forghan لینک به ارسال
HANNANStd 395 ارسال شده در آبان 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 94 برای مشکل اول به تنظیمات همگانی وردپرس برید همونجا میتونید قالب و فرمت تاریخ رو عوض کنید . بزارید روی F لینک به ارسال
forghan 1 ارسال شده در آبان 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 94 برای مشکل اول به تنظیمات همگانی وردپرس برید همونجا میتونید قالب و فرمت تاریخ رو عوض کنید . بزارید روی Fتنظیمات الان هم روی F هست:مشکل از فرمت تاریخ نیست بلکه مشکل این است که کلمه «آبان» درست نوشته نشده است (آبا) حرف «ن» وجود ندارد لینک به ارسال
forghan 1 ارسال شده در آبان 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 94 (ویرایش شده) خودم فهمیدم:همانطور که میدانید برای زمان و تاریخ فرمتهای مختلفی وجود دارد که استفاده از بعضی از آنها موجب میشود مثلا نام ماه یا روز هفته را به صورت خلاصه (سه حرف بنویسد)https://codex.wordpress.org/Formatting_Date_and_Timeکه با اصلاح این موارد در پوسته، مشکل حل شد. ویرایش شده آبان 94 توسط forghan 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری