z.sabet 5 ارسال شده در آبان 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 94 سلام، وقتتون بخیر پیوند های یکتای من تغییر نمیکنند!!! و وقتی به حالت ساختار دلخواه تغییر میدم و ذخیره میکنم بازم به حالت پیش فرض برمیگرده!علت این مشکل چیه؟ و چکار میتونم بکنم که درست بشه؟ لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در آبان 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 94 سلامقالب رو تغییر بدید ببینید مشکل حل میشه یا نه. اگه حل نشد پوشه پلاگین رو تغییر نام بدید. اگه مشکل حل شد یکی از پلاگین ها مشکل سازه. باید تک تک غیرفعال کنید تا پلاگین مشکل دار پیدا بشه.وردپرس و همه افزونه هاتون رو هم آپدیت کنید. 1 لینک به ارسال
z.sabet 5 ارسال شده در آبان 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 94 (ویرایش شده) ممنون از راهنمائی ها تون دیروز دیتابیس سایتم پاک میشه و سرویس میزبانی وبم نتونست بک آپ رو برگردونه و علت رو نگفت و متاسفانه مجبور به طراحی از اول سایت شدمفقط سه پلاگین دارم الان یکی ultimate shortcode و contact form 7 و وردپرس فارسی ،وردپرس و همه پلاگین هارو هم آپدیت کردم قبل از این اتفاق با پیوند یکتا و قالب هیچ مشکلی نداشتم! پوشه پلاگین رو موقتی تغییر نام بدم یا.. مشکلی پیش نمیاد؟ممکنه به خاطر آپدیت ها باشه! به نظرتون cpanel رو reload کنم از اول شروع کنم یا قابل حل هست؟ ویرایش شده آبان 94 توسط z.sabet لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری