payam 8 ارسال شده در آبان 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 94 حداقل دو نفر همکار جدید در زمینه کدنویسی html, CSS, wp باید سریعا انتخاب کنیمکسی میشناسید یا خودتان مایلید با این شرایط سریعتر بهم اطلاع دهید : استخدام فوری کدنویس مسلط به وردپرس در شرکت شتابان(دفتر تهران)09127390814لطفا از دوستان هم اگر کسی میشناسید معرفی کنیدحقوق بسته به تسلط و زمان حضور در دفتر از 1 تا 2.5 میلیونکسانی که مایل به همکاری با ما هستن آدرس یک یا چند نمونه کار قوی شون را در زمینه کدنویسی به شماره بالا اسمس کنند.حداقل 20 ساعت در هفته حضور در دفتر شرط ضروری است لینک به ارسال
Mohammad9574 83 ارسال شده در دی 94 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 در در 11/1/2015 at 15:46، payam گفته است : حداقل دو نفر همکار جدید در زمینه کدنویسی html, CSS, wp باید سریعا انتخاب کنیم کسی میشناسید یا خودتان مایلید با این شرایط سریعتر بهم اطلاع دهید : استخدام فوری کدنویس مسلط به وردپرس در شرکت شتابان(دفتر تهران) 09127390814 لطفا از دوستان هم اگر کسی میشناسید معرفی کنید حقوق بسته به تسلط و زمان حضور در دفتر از 1 تا 2.5 میلیون کسانی که مایل به همکاری با ما هستن آدرس یک یا چند نمونه کار قوی شون را در زمینه کدنویسی به شماره بالا اسمس کنند. حداقل 20 ساعت در هفته حضور در دفتر شرط ضروری است دوست عزیز میتوانید آگهی خود را به رایگان در Jobinja.ir ثبت کنید، بنده از این سایت برای استخدام استفاده میکنم ، حرفه ای و ساده ! لینک به ارسال
mashkook 70 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 (ویرایش شده) در در 1/16/2016 at 21:42، MohammadQ گفته است : دوست عزیز میتوانید آگهی خود را به رایگان در Jobinja.ir ثبت کنید، بنده از این سایت برای استخدام استفاده میکنم ، حرفه ای و ساده ! فک میکنم این بخش از وردپرس پارسی دقیقا برای همین کار باشه و درضمن به نظرم این سایتی که گفتین زودتر از موعد رونمایی شده و کلی مشکل داره:/ ویرایش شده مرداد 95 توسط mashkook لینک به ارسال
majidghafoorzade 46 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 من همه ی شرایط رو دارم غیر از حضور در دفتر چون تهرانی نیستم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری