uploader333 16 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) سلام دوستانمن از حدود سه روز پیش ورودی گوگلم نزدیک به 50 درصد افت ناگهانی داشته الان نزدیک سه روزه این افت ادامه داره... قبل از اون برای حدود 2 هفته شدیدا" ترافیک گوگل بالا رفته بود من هیچ کار خاصی نکردم که خلاف قوانین گوگل باشه ( چه برای بالا رفتن ترافیک چه پایین آمدنش) تنها موردی که می تونم بگم حدود 10 روز پیش یک شبکه popunder به popunder قبلی اضافه کردم که این شبکه جدید برای هر ویزیتور 5 یا 6 تا پاپ نشون می ده...آیا ممکنه پایین آمدن ترافیک به خاطر این مساله باشه؟من چند تا از فروم های خارجی را که چک می کردم خیلی از وب مسترهای خارجی هم نوشتن که از اول اکتبر ترافیک گوگلشون به شدت افت کرده چون گوگل از اول اکتبر الگوریتمش را آپدیت کردهآیا راهی برای این مساله هست که بشه ترافیک را برگردند حتی به مرور زمان؟ ویرایش شده مهر 94 توسط uploader333 لینک به ارسال
4M!R 805 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 دوست عزیز باید یه مدت بگذره تا ببینیم الگوریتم جدید به چیا گیر میدهچک کنید سایتتون پنالتی نشده باشهضمنا باز شدن پاپ اپ اونم 5-6 تا مطمئنا باعث فرار از سایت میشه و تو بازدید ورودی از گوگل تاثیر میذارهچون گوگل وقتی کاربری رو به سایت شما ارجاع میده میخواد ببینه سایت شما رضایت کاربر رو در مورد کلمه جستجو جلب کرده یا نهبا وجود پاپ اندر یا پاپ اپ های زیاد حتی اگرم سایت شما مطلب مورد نظر کاربر ورودی از گوگل رو داشته باشهباعث ازار کاربر و فرار از سایت خواهد شد. 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری