فرزان 2 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 سلام دوستانبد از آپدیت وردپرس جدید به مشکل عکس گذاشتن در سایت مواجه شدم.لطفا اگه میشه راهنمائی کنید که چگونه عکس در سایت بگذارم.بامهر لینک به ارسال
zoban 10 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 بهتر توضیح بدید . تو درج مطلب نمیتونید عکس بزارید ؟ لینک به ارسال
فرزان 2 ارسال شده در مهر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 بله درسته از اونجا نمیشه باید از طریقه تصویر شاخص بذاریم که اونم ارور میده لینک به ارسال
حسین 323 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 بررسی کنید که حجم هاست تون بیش از حجمی که خریدید نشده باشه.ارور رو هم اینجا قرار بدید دوستان بررسی کنند. لینک به ارسال
فرزان 2 ارسال شده در مهر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 دوست گرامی ما مشکلی با عکس گذاشتن نداشتیم و از وقتی که آپدیت جدید را انجام دادم اینطوری شد. لینک به ارسال
13851392 0 ارسال شده در آذر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 00 سلام دوستان یه سوال داشتم خواهشمندم هرچه زودتر پاسخ گو باشید ممنون میشم صفحه پوسته یا همون قالب رو در ورد پرس بروز رسانی کردم تمامی عکسهایم حذف شد چطور بازگردانی کنم لینک به ارسال
اسماعیل ابراهیمی 371 ارسال شده در آذر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 00 هرچند باید بررسی بشه و بعد نظر داد، چون خیلی کلی گفتین و از شرایط سایت شما مطلع نیستیم ولی فول بکاپ برای همین موارد هست اگر فول بکاپ دارید به پشتیبانی هاست تون بگین برگردونن براتون لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری