Hamidwp 0 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 سلام خدمت دوستان من یه افزونه ای خریدم که میخوام فارسیش کنم ولی وقتی توی نرم افزار poedit واردش میکنم این خطا رو میده:Failed to extract wordpress informationاینم عکس و فایل log.new .txt لینک به ارسال
Ehsaan 1865 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 پلاگین موردنظرتون مشکل داره و قابلیت ساپورت از PoEdit WP رو نداره، پیشنهاد میکنم PoEdit رو در حالت عمومی استفاده کنید.موفق باشید. لینک به ارسال
Hamidwp 0 ارسال شده در مهر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 پلاگین موردنظرتون مشکل داره و قابلیت ساپورت از PoEdit WP رو نداره، پیشنهاد میکنم PoEdit رو در حالت عمومی استفاده کنید.موفق باشید.روش دیگه ای برای ایجاد فایل ترجمه و ترجمه افزونه وجود نداره؟ باید سورس رو تغییر بدم؟ لینک به ارسال
شهاب 283 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) روش دیگه ای برای ایجاد فایل ترجمه و ترجمه افزونه وجود نداره؟ باید سورس رو تغییر بدم؟خب به شما توضیح دادن که . poedit رو عمومی استفاده کنید برای ترجمه افزونه. نسخه های قبلی poedit رو هم تست کنید.اسم افزونه شما چیه؟؟ ویرایش شده مهر 94 توسط شهاب لینک به ارسال
Hamidwp 0 ارسال شده در مهر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 خب به شما توضیح دادن که . poedit رو عمومی استفاده کنید برای ترجمه افزونه. نسخه های قبلی poedit رو هم تست کنید.اسم افزونه شما چیه؟؟میشه بگین دقیقا چطوری poedit رو در حالت عمومی استفاده کنم؟افزونه material wp هستش. لینک به ارسال
شهاب 283 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 میشه بگین دقیقا چطوری poedit رو در حالت عمومی استفاده کنم؟افزونه material wp هستش.ینی translate wordpress theme or plugin رو استفاده نکنید! لینک به ارسال
Hamidwp 0 ارسال شده در مهر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 ینی translate wordpress theme or plugin رو استفاده نکنید!دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. لینک به ارسال
hossein.sharbati 1 ارسال شده در آذر 97 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 97 در در 10/1/2015 at 10:28، شهاب گفته است : ینی translate wordpress theme or plugin رو استفاده نکنید! خب میشه راهنماییی کنید کنید بصورت گام به گام ؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری