imaniy

خاموش کردن قابلیت تیم تایمپ

2 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

دومی این که تو قالب من قابلیتی وجود داره به اسم تیم تایمپ که باعث میشه وقتی عکسی رو تو مطلب میزارم خودش به صورت خودکار ازش تصاویر شاخص درست میکنه و تو قالب میزاره وقتی این قابلیت رو غیرفعال کنم دیگه تصاویر شاخصی وجود نداره ولی من از اونجایی که میخام از این به بعد خودم شخصا تصاویر شاخص بزارم باید این امکان رو غیرفعال کنم که این کار باعث میشه پست های قبلی همه تصاویر شاخص اونها از بین میره حالا این به درک الان با غیرفعال کردم مشکل زیر به وجود میاد

الان که این قابلیت رو خاموش کردم مشکلات زیر ب وجود اومد.

همون قابلیتی که عکس رو از پست میگرفت و تصاویر شاخص درست میکرد منظورم قابلیت زیر هستش

http://8pic.ir/image...txxu3svt557.jpg

وقتی غیرفعالش میکنم کل صفحه اصلیم اینطوری میشه

http://8pic.ir/image...agziumkk6kp.jpg

من میخام موقع اپلود عکس فقط 2 سایز عکس اپلود بشه یکی برای تصویر شاخص یکی برای مطلب ولی وردپرس عادت داره چندی سایز از عکس رو درست کنه چیکار کنم؟

ویرایش شده در توسط imaniy
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه Auto Post Thumbnail رو نصب کنید و یک بار اجرا کنید » برای پست هایی که تصویر شاخص ندارید با کمک عکس های پست ساخته میشه :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط abdananbimeh
      آن کیست کز روی کرم مرا یاری کند
      باسلام
      دوستان عزیزان برادران مهندسین گرامی
      من نمی تونم این وردپرس رو هاست گیگفا نصب کنم حالم رو گرفته
      یه کسی من رو کمک کنه
      یه دامنه خودم دارم هر کسی لطف کرد  تونست کمک کنه ایمیل بفرست رمز و یوزر رو بهش بدم خودش زحمتش رو بکشه البته یه دامنه هم خودم دارم
       
    • توسط iritteam
      سلام دوستان
      وقت بخیر
       
      یک قالب از یک شرکت خارجی خریدیم که بجز pages و posts بخش های دیگه ای مثل services و landings و ... بهش اضافه شده. در اصل به صورت post_type جدید موارد landing و... رو به قالب اضافه کردن.
      آدرس صفحات لندینگ در حال حاضر به این شکله: http://example.com/landing/landing-page-name و میخوایم که عبارت landing در وسط URL حذف بشه و آدرس به این شکل بشه: http://example.com/landing-page-name
      سعی کردیم با استفاده از تغییرات htaccess و قوانین rewriterule ها این کار رو انجام بدیم که متاسفانه با خطای too many redirection مواجه شدیم.
      در مرحله بعد هم در متد register_posty_type() با استفاده کد زیر:
      'rewrite' => [ 'slug' => '/', 'with_front' => false ] سعی کردیم این کار رو انجام بدیم اما متاسفانه همه صفحات و پست ها رو دچار مشکل کرد و مجدد نتیجه ای نداشت.
       
      کسی هست که بتونه کمک کنه تا این مشکل رو حل کنیم؟
    • توسط Rezasafari
      با سلام بنده بخاطر اینکه سورس سایتم پاک شده بود مجبور شدم سایتو به بک آپ پنج روز قبل برگردونم.و چون سایت من خبری هست و هر روز پنج خبر گزاشته میشه.آیا الان من باید اقدامی کنم که توسط گوگل جریمه نشم یاخیر؟؟
    • توسط faradm
      با سلام. وقت بخیر!
      من قصد دارم فرمی طراحی کنم که کاربر تاریخ تولد یکی از دوستان یا نزدیکانش را وارد کنه و وقتی کسی فرم تولد را پر میکنه برای شماره ای که وارد کرده، در تاریخی که مشخص کرده، (یکروز/دوروز/سه روز) زودتر یک پیام تبریک به همراه کد تخفیف از طرف سایت ارسال بشه.
      آیا این امکان از طریق فرم گرویتی وجود داره؟
      یا افزونه خاصی برای اینکار باید نصب بشه؟(ممنون میشم اگر افزونه مفیدی در این زمینه میشناسید معرفی کنید)
      ضمنا قالب سایت وودمارت هست و افزونه پیامک فارسی هم روی قالب نصبه.
    • توسط mahdixq
      سلام من فایل های سایت gzip شدن حتی افزونه نصب کردم فایل اچ تی داکس هم ادیت کردم توی اینسپکت المنت هم فایل های سایتم بخصوص svg هارو encoding رو gzip نشون میده ولی ولی با ابزار gtmetrix انالیز میکنم هیچ نمره ای به gzip (https://gtmetrix.com/reports/chikarkonam.com/FPDb4Ba9)نمیده دوستان چیکار کنم کلافه شدم کلی سایت ایرانی خارجی سر زدم کمکم کنید!!(: