farhad3113

اتصال وبلاگ به وردپرس

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

میخواستم بدونم چه جوری می شه وبلاگ را به وردپرس وصل کرد یعنی یه پست تویه وبلاگ(ترجیحا بلاگفا یا میهن وبلاگ) گذاشت بعد اون پست بیاد تو پست های وردپرس و در نمایش پست از سرور وبلاگ دهنده استفاده کنه نه اینکه مطالب وبلاگ را بیار تو سرور خود سایت.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از افزونه های فید خوان استفاده کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ismaeil
      با سلام
      توضیحات فروشنده
      سایت بازاریابی دی جی تم digi-theme.ir جزو وبسایت های شناخته شده و برتر قالب وردپرس که دارای یک بخش برای فروش قالب ها و افزونه های وردپرس (بازاریابی سایت راستچین) میباشد /
      در این سایت هیچ قالب یا افزونه ای برای فروش قرار داده نشده است و تنها لینک خرید ریداکت به سایت راستچین است و با هر خریدی که صورت می گیرد 10 درصد به صورت پوسانت بدون هیچ زحمتی برای شما ثبت می شود.
      فروش محصولات بدین صورت می‌باشد که هر محصولی که فروخته شد، ۸۰% از مبلغ به طراح، ۲.۵% به سیستم پرداخت آنلاین , ۱۰% سهم بازاریابی محصول و ۷.۵% به سایت راست چین تعلق می‌گیرد!
      از چه روش هایی از این سایت کسب درآمد می شود؟
      فروش از خود سایت صورت نمی گیرد بلکه بازاریابی سایت راستچین است. محصولات خودتان را هم می توانید جهت فروش edd قرار بدهید/
      چرا باید این وب سایت را خریداری کنید؟
      این وبسایت از هر نظر پتانسیل بسیار بالایی برای پیشرفت دارد و از طرفی شناخته شده هست و مشتریان زیادی دارد، اگر شخص خریدار فقط کمی به آن برسد و محتوا و محصولات جدید وارد کنید مطمئنا بازخورد خیلی خوبی خواهد گرفت. از انجایی که راه اندازی یک سایت جدید مشکل و وقت زیادی لازم دارد این سایت بازدید داشته و با قرار دادن محصولات خودتان می توانید فروش مستقیم داشته باشید.
      این سایت به چه دلیل به فروش می رسد؟
      متاسفانه به دلیل مشغله بسیار زیاد و مشکلات مالی توانایی ادامه دادن سایت وجود ندارد/
      قیمت نهایی سایت چند است؟
      برای سایت قیمت خاصی در نظر گرفته نشده است. در صورتی که تمایل به خرید وب سایت دارید قیمت پیشنهادی خود را به آی دی زیر ارسال بفرمایید پس از 1 هفته به بالاترین قیمت واگذار می شود/
      آی دی تلگرام:
      @omidtalebymoradpoor

      و

       

    • توسط amir33
      من بعد از فعال کردن هدر و فوتر ساخته شده با المنتور کلا رنگ بندی سایتم بهم میخوره و دیگ نمیتونم درستش کنم . سایتمو قبلا با ویژوال کامپوزر درست کردم تو بعضی از قسمت ها هم عکسایی که گذاشتم با ویژوال کامپوزر لود نمیشه.هر رنگ بندی جدیدی هم که توی قالبم تنظیم میکنم روی سایت اعمال نمیشه . اون تیکی که توی تنظیمات المنتور هست که رنگ هارو از پوسته بگیره رو هم زدم  ولی باز درست نشد.بادی سایت کلا سفید میشه و دیگ نمیشه رنگش رو عوض کردم مگر اینکه هدر و فوتر سایت رو عوض کنیم ینی بزارم روی هدر و فوتری که با قالب ساختم نه با المنتور.
      ممنون میشم اگر کسی میدونه در این مورد من رو راهنمایی کنه بدجوری به مشکل خوردم . قالب سایتم زفایر هست .
    • توسط yamonil
      سلام به همگی 
      یه شرکت از قبل crm خریده و الان میخوام سایت وردپرسی براشون راه اندازی کنم که وصل بشه به اون crm و خرید محصولات  و بقیه روالش با اون crm انجام بشه. به انبار وصل بشه و محصولات در سایت نمایش داده بشه اما روال خریدش به اون crm وصل بشه .
      ممنون می شم راهنماییم کنید
    • توسط armin19901369
       با سلام و احترام
      یک وبسایت بر مبنای وردپرس دارم. پروژه در رابطه با ارتقا افزونه های وردپرسی هست و شامل دو قسمت زیر هست:
      ۱-در وبسایت از سیستم امتیازدهی با افزونه mycred رو دارم. هوک های پیش فرض افزونه شامل گراویتی فرم هست و بر مبنای پر کردن هر فرم به کاربر امتیاز میده.
      بعد از پر کردن فرم ها با استفاده از افزونه گراویتی فلو روندهایی برای فرم ها انجام میشه. می خوام یه هوک توی mycred تعریف بشه که در صورتی که یک روند برای فرم انجام شد به کاربر امتیاز بده. یعنی یه هوک برای گراویتی فلو تو mycred تعریف بشه.
      ۲-. افزونه mycred برای referal هایی که منجر به ثبت نام کاربر بشه به کاربر ارجاع دهنده امتیاز میده. این در صورتی کار می کنه که از ثبت نام پیش فرض وردپرس استفاده بشه.ثبت نام در حال حاضر از طریق افزونه digits و با استفاده از شماره موبایل انجام میشه
      می خوام با ثبت نام کاربر از طریق digits هم امتیاز ارجاع داده بشه.
      ممنون میشم هزینه و زمان رو برای انجام هر قسمت پروژه بفرمایید.
    • توسط Reka
       

        برای نوشتن یک متن در فایل از تابع fwrite() در زبان PHP استفاده میشود.

      این تابع دو مقدار ورودی دریافت میکند، مقدار ورودی اول یک شی از نوع File handler (هندلر) بوده و مقدار دوم رشته ای (String) که میخواهیم درون فایل نوشته شود را مشخص میکند.
       
      $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, $txt); نوشتن درون فایل با تابع fwrite

      میتوانیم تابع fwrite() را روی یک فایل باز شده چندین بار صدا بزنیم و در ادامه اطلاعات نوشته شده قبلی، اطلاعات دیگری بنویسیم. برای مثال قطعه کد زیر یک متن را در دو خط پشت سر هم درون فایل مینویسد.
      $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, txt); fwrite($file, "\n"); fwrite($file, $txt); $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, txt); fwrite($file, "\n"); fwrite($file, $txt); در پایان کار با فایل، می بایست فایل باز شده را ببندیم و مشخص کنیم که دیگر با این فایل کاری نداریم. در صورتی که عملیات بستن فایل انجام نشود، تغییرات انجام شده روی فایل اعمال نخواهد شد.

      برای بستن فایل باز شده از تابع fclose() استفاده میکنیم که به عنوان تنها ورودی، متغیر مربوط به File Handler را ورودی میگیرد.
      fclose($file); اکنون فایل options.ini ما محتوایی مشابه زیر خواهد داشت.
      This is a test text! This is a test text!