ghasemia81 14 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 با سلام.کاربران محترم با سرچ بسیار زیاد در اینترنت نتونستم برای سوالم پاسخی پیدا کنممن میخوام یک سری پست رو توی یک صفحه نشون بدم یک سری div.اینا از دیتابیس گرفته شده.میخوام صفحه بندی رو به صورت ایجکس انجام بدم.همه موارد اوکیه الا یه مساله.این که چجوری متوجه بشم به ته پست ها رسیده که من لودینگ رو بیارم و بقیه نتایج رو لود کنم.دقت بفرمایید فقط میخوام ایونتی که باید استفاده بشه یا هر چیز دیگه برای فهمیدن اینکه رسیده به اخر پست ها رو بدونم.متشکرم از اینکه وقت گرانبهای خودتون رو به حل مشکل من اختصاص دادید. نقل قول لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5,415 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 سلامشما اول باید تعداد پست ها از دیتابیس بخونید و داخل متغیر بریزید:global $wpdb;$sql = "select count(ID) from wp_posts";$c = $wpdb->get_var($sql);بعد با یه شرط ساده می تونید کارتون رو انجام بدید 1 نقل قول لینک به ارسال
ghasemia81 14 ارسال شده در مهر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 من جور دیگه توضیح میدم قضیه رو.ببینید اون مسایل گرفتن تعداد پست ها و کار سرور انجام شده مشکلی وجود نداره.الان هم میتونم یه دکمه بذارم به عنوان read more و وقتی روش کلیلک شد به صورت ایجکس از دیتابیس لود کنه از یه فایل دیگه.الان داستان اینه که چجوری بدون زدن دکمه پارامتر POST رو با جیکویری ارسال کنم.یه ایونتی چیزی.کلا سوال کلاینت هستش.بدون رفرش شدن یا رفتن به لینک دیگه ای. نقل قول لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5,415 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 http://api.jquery.com/jquery.post/ نقل قول لینک به ارسال
ghasemia81 14 ارسال شده در مهر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 http://api.jquery.com/jquery.post/مشکل من ارسال پارامتر پست نیست.اصلا این سوال الان هست که من میخوام وقتی کاربر یا اسکرول کاربر به ته پست ها رسید یک پیام رو نشون بشه.کلا مشکل من فهمیدن اینه که کی(چه زمانی) کاربر به ته پست ها میرسه نقل قول لینک به ارسال
ghasemia81 14 ارسال شده در مهر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 بالاخره بعد از سرچ بسیار زیاد تابعی پیدا کردم که مشخص میکنه فلان المنت در حال نمایش است یا نه.برای شما هم میذارم شاید سوال کس دیگه باشه$( window ).scroll(function() { function isScrolledIntoView(elem){ var $elem = $(elem); var $window = $(window); var docViewTop = $window.scrollTop(); var docViewBottom = docViewTop + $window.height(); var elemTop = $elem.offset().top; var elemBottom = elemTop + $elem.height(); return ((elemBottom <= docViewBottom) && (elemTop >= docViewTop));} if(isScrolledIntoView("#element")){alert('ok'); };}); 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .