مهدی2 1 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 با سلامقالب جدید فعال میشه ولی نمایش سایت رو میزنم همون قبلی رو میاره . برا تغیرش باید برم قالب قبلی رو پاک کنم کش مرورگر رو خالی کنم بعد کنترل f5 رو بزنم تا اعمال بشه . مصیبتی شده . برا هر تغییری تو فالب باید این مراحل رو برم . عجیب اینه که بعضی موقع ها خودبخود درست میشه و پس از چند دقیقه دوباره قالبهای جدید فعال شده رو نشون نمیده .دیتابیس رو هم پاک کردم وردپرس جدید هم نصب کردم همه همینطورن . باید چیکار کنم ؟ تشکرmysite3100@gmail.com لینک به ارسال
sajjadmp 72 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 با سلامقالب جدید فعال میشه ولی نمایش سایت رو میزنم همون قبلی رو میاره . برا تغیرش باید برم قالب قبلی رو پاک کنم کش مرورگر رو خالی کنم بعد کنترل f5 رو بزنم تا اعمال بشه . مصیبتی شده . برا هر تغییری تو فالب باید این مراحل رو برم . عجیب اینه که بعضی موقع ها خودبخود درست میشه و پس از چند دقیقه دوباره قالبهای جدید فعال شده رو نشون نمیده .دیتابیس رو هم پاک کردم وردپرس جدید هم نصب کردم همه همینطورن . باید چیکار کنم ؟تشکرmysite3100@gmail.comسلام ،چقد مشکلتون مث منه 1 لینک به ارسال
amirhosein-wp 39 ارسال شده در فروردین 95 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 از افزونه های کش استفاده می کنید؟! افزونه های کش رو غیر فعال کنید، از مرورگر گوگل کروم استفاده کنید، بر روی دیگر سیستم ها قالب سایت را چک کنید، توجه کنید مرورگر فایرفاکس برای بارگذاری سایت اول کش های خودشو چک میکنه.... موفق باشید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری