soltangam 0 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) سلام دوستان عزیز خسته نباشینمشکلم اینه که فایل زیلا فایل های بیشتر از حجم 9.99 مگابایت رو آپلود نمیکنه یعنی تا صد میره ولی بعدش صفحه رفرش میشه فایل وجود نداره آدرس فایل رو هم میدم همینطوره باید چیکار کنم میشه کمک کنید؟ ویرایش شده شهریور 94 توسط SM-Mahdavi ویرایش استایل نوشته ها لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 سلام دوست عزیز به انجمن خوش اومدینفکر می کنم نرم افزار رو آپدیت کردید. چون من هم بعد از آپدیت یه سری مشکلات با فایل زیلا پیدا کردم. از نسخه های قبلی استفاده کنید. 3 لینک به ارسال
soltangam 0 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 سلام دوست عزیزبه انجمن خوش اومدینفکر می کنم نرم افزار رو آپدیت کردید. چون من هم بعد از آپدیت یه سری مشکلات با فایل زیلا پیدا کردم. از نسخه های قبلی استفاده کنید.سلام شما نسخه ی قبلی فایل زیلا رو دارید؟ لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 جستجو کنید پیدا میشه 1 لینک به ارسال
اسماعیل ابراهیمی 371 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 از Filehippo.com استفاده کنیداینم تمام نسخه هاش 2 لینک به ارسال
MahTV 2 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 cuteftppro هم خوبه 1 لینک به ارسال
soltangam 0 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 دوستان از هر نرم افزاری گه بگید استفاده کردم هعی سرور قطع و وصل میشه یا اگر فایلی رو آپلود کنه بعد چند دقیقه فایل نامرعی یا پاک میشه اصلا چیکار کنم اعصاب واسم نزاشته لینک به ارسال
MahTV 2 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 فکر کنم شما باید به اونی هاستت رو گرفتی مراجعه کنیشاید سرور ها و آی پی های هاستت تغییر کرده باشهپس باید آی پی جدید رو وارد کنیدیکی از دوستام مشکلی مثل این واسش پیش اومده بود 1 لینک به ارسال
M.Javad 684 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 دوستان از هر نرم افزاری گه بگید استفاده کردم هعی سرور قطع و وصل میشه یا اگر فایلی رو آپلود کنه بعد چند دقیقه فایل نامرعی یا پاک میشه اصلا چیکار کنم اعصاب واسم نزاشتهاحتمال خیلی زیاد مشکل از سروره و اینکه شما برای آپلود فایل ها در سرور نیاز به هاست دانلود دارید روی هاست میزبانی وب بهتره چیزی آپلود نکنید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری