ASGHAR_HICHKAS 0 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) سلام به همه دوستان من یک مشکل اساسی دارم یک سایت دارم که درارم راه اندازیش میکنم که مشکل برخوردم دسته بندی ها رو وارد کردم که خیلی هم بودند میخواد دسته بندی های سایت رو بزارم نوار بالای سایت الان به صورت ستون کنار دست راست هستن هر کار میکنم نمی تونم مشکلم رو حل کنم اگه کمک کنید ممنون میشم ویرایش شده شهریور 94 توسط SM-Mahdavi ویرایش استایل نوشته ها لینک به ارسال
MahTV 2 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 خب لینک رو هم میدادی ملت ببینن لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 سلامبه انجمن وردپرس پارسی خوش اومدینفهرست ها رو داخل انجمن جستجو کنید. 1 لینک به ارسال
ASGHAR_HICHKAS 0 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 سلامبه انجمن وردپرس پارسی خوش اومدینفهرست ها رو داخل انجمن جستجو کنید.جستجو کردم اما متاسفانه اکثر تاپیک ها جواب نداده بودن یا در مورد بحث دیگه ای بود لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 http://bigtheme.ir/making-a-list-and-set-menus-in-wordpress/طبق آموزش زیر فهرست بسازید و دسته بندی ها رو داخلش قرار بدید 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری