ho3ein 330 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 سلام دوستان دارم ی قالب طراحی میکنم این امکانش هست ک من سه موضوع مختلف رو در صفحه اصلی نمایش بدم و با صفحه بندی وقتی صفحه عوض میشه مطالب سه دسته عوض شه ؟! منظومرو نمیدونم متوجه شدید لینک به ارسال
PRGAME 175 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 فکر کنم منظورتون این هست که مثل سایت های مجله ای توی صفحه اصلی مطالب 3 موضوع به صورت مجزا نمایش داده بشه . اگر این منظورتون هست بله امکانش هست . برای هر موضوع از این کد اسفاده کنید : <?php $cat=2; ?><?php query_posts("cat=2&showposts=10"); ?><?php while (have_posts()) : the_post(); ?>در اینجا تواع مورد نظرتون رو بزارید .<?php endwhile;?><?php wp_reset_query(); ?>منظور از توابع این هست که کد فراخوانی عنوان مطلب یا محتوای مطلب رو مثلا میتونید قرار بدید . برای تغییر دسته عدد 2 رو عوض کنید . ( بجای 2 باید id دسته مورد نظر رو قرار بدید )برای تعداد مطالبی که نمایش داده میشن هم عدد 10 رو تغییر بدید . 1 لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 اینو میدونم عزیز میخوام مثلا از سه دسته مختلف مطالب رو فراخونی کنم بعد مثله وبلاگ صفحه بندی که بشه مطالب جدید تر تو صفحه مثلا 2 رو نشون بده لینک به ارسال
PRGAME 175 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 اینو میدونم عزیز میخوام مثلا از سه دسته مختلف مطالب رو فراخونی کنم بعد مثله وبلاگ صفحه بندی که بشه مطالب جدید تر تو صفحه مثلا 2 رو نشون بدهیعنی میخاین توی صفحه اصلی سه تا لیست مطلب باشه که هرکدوم برای خودش صفحه بندی داشته باشه؟ اگر اینطور هست میتونید با کمی تغییر بازم ازکدی که دادم همراه ajax برای زیبایی استفاده کنید . 1 لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 یعنی میخاین توی صفحه اصلی سه تا لیست مطلب باشه که هرکدوم برای خودش صفحه بندی داشته باشه؟ اگر اینطور هست میتونید با کمی تغییر بازم ازکدی که دادم همراه ajax برای زیبایی استفاده کنید .با ایجکس چطور میتونم مطالب هر موضوع رو عوض کنم ؟! لینک به ارسال
PRGAME 175 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 فکر کنم با استفاده از صفحه بندی بدون افزونه امکان پذیر باشه . لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 منظور من رو اصن متوجه نشدید بببینید فرض کنیم تو صفحه اصلی سه تا باکس داریمتو سه تا باکس سه تا موضوع مختلف هستش من میخوام مثلا 10 مطلب اخر هر دسته رو تو باکس نشون بدم حالا میخوام ی صفحه بندی باشه ، صفحه ک رد شد یعنی زدیم صفحه 10 مطلب بعدی هر سه دسته رو نشون بده لینک به ارسال
PRGAME 175 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 خب منم همینو گفتم. میگم میتونید با Ajax این کارو بکنید: http://itrahyaft.ir/آموزش-استفاده-از-ای-جکس-در-وردپرس/http://hamyarwp.com/صفحه-قبل-و-بعد-با-کمک-آژاکس-ساده/ 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری