Hussain Mousavi

آدرس دهی به اسکریپت از داخل فایل های قالب

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

ی مشکلی دارم لطفا هر کی بلده زود جواب بده الان من ی قالب فارسی کردم که دارم دموش رو ایجاد میکنم

من معمولا این کد رو برای فارسی سازی اعداد میذارم

<script src="http://hussainm.ir/wp-content/themes/Charisma/js/jquery.min.js"></script>

<script src="http://cdn.hussainm.ir/font/persiannumber"></script>

حالا میخواهم این فایل ها رو بجای اینکه از سایت دیگه ای بالا بیارم تو پوسته

بذارم توی فایل های پوسته و بالا بیارم هر کاری کردم نشد

مثل این

<script get_template_directory_uri() . '/inc/persiannumber'></script>

<script get_template_directory_uri() . '/assets/js/jquery.min.js'></script>

ولی این ادرس نمیده الان ادرس دمو من اینه

http://demo.hussainm.ir/keilir/

و ادرس فایل ها اینه چجوری تو هدر ادرس بدم که بابا این فایل رو از پوشه های پوسته فراخوانی کن

http://demo.hussainm.ir/keilir/wp-content/themes/keilir/inc/persiannumber

http://demo.hussainm.ir/keilir/wp-content/themes/keilir/assets/js/jquery.min.js

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دریق از یک پاسخ!!!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط abdananbimeh
      آن کیست کز روی کرم مرا یاری کند
      باسلام
      دوستان عزیزان برادران مهندسین گرامی
      من نمی تونم این وردپرس رو هاست گیگفا نصب کنم حالم رو گرفته
      یه کسی من رو کمک کنه
      یه دامنه خودم دارم هر کسی لطف کرد  تونست کمک کنه ایمیل بفرست رمز و یوزر رو بهش بدم خودش زحمتش رو بکشه البته یه دامنه هم خودم دارم
       
    • توسط iritteam
      سلام دوستان
      وقت بخیر
       
      یک قالب از یک شرکت خارجی خریدیم که بجز pages و posts بخش های دیگه ای مثل services و landings و ... بهش اضافه شده. در اصل به صورت post_type جدید موارد landing و... رو به قالب اضافه کردن.
      آدرس صفحات لندینگ در حال حاضر به این شکله: http://example.com/landing/landing-page-name و میخوایم که عبارت landing در وسط URL حذف بشه و آدرس به این شکل بشه: http://example.com/landing-page-name
      سعی کردیم با استفاده از تغییرات htaccess و قوانین rewriterule ها این کار رو انجام بدیم که متاسفانه با خطای too many redirection مواجه شدیم.
      در مرحله بعد هم در متد register_posty_type() با استفاده کد زیر:
      'rewrite' => [ 'slug' => '/', 'with_front' => false ] سعی کردیم این کار رو انجام بدیم اما متاسفانه همه صفحات و پست ها رو دچار مشکل کرد و مجدد نتیجه ای نداشت.
       
      کسی هست که بتونه کمک کنه تا این مشکل رو حل کنیم؟
    • توسط onyx
      سلام
      من محصول هایی دارم که قیمت ندارند، در انبار موجود نیستند و تولید هم نمیشن. میخوام به جای "تماس بگیرید" برای این نوع محصول ها بنویسم "توقف تولید".
      چطور میتونم این کار را انجام بدم؟
      ممنون
       
    • توسط Rezasafari
      با سلام بنده بخاطر اینکه سورس سایتم پاک شده بود مجبور شدم سایتو به بک آپ پنج روز قبل برگردونم.و چون سایت من خبری هست و هر روز پنج خبر گزاشته میشه.آیا الان من باید اقدامی کنم که توسط گوگل جریمه نشم یاخیر؟؟
    • توسط faradm
      با سلام. وقت بخیر!
      من قصد دارم فرمی طراحی کنم که کاربر تاریخ تولد یکی از دوستان یا نزدیکانش را وارد کنه و وقتی کسی فرم تولد را پر میکنه برای شماره ای که وارد کرده، در تاریخی که مشخص کرده، (یکروز/دوروز/سه روز) زودتر یک پیام تبریک به همراه کد تخفیف از طرف سایت ارسال بشه.
      آیا این امکان از طریق فرم گرویتی وجود داره؟
      یا افزونه خاصی برای اینکار باید نصب بشه؟(ممنون میشم اگر افزونه مفیدی در این زمینه میشناسید معرفی کنید)
      ضمنا قالب سایت وودمارت هست و افزونه پیامک فارسی هم روی قالب نصبه.