HANNANStd 395 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 سلام دوستان ...این تاپیک یک نظر سنجی هستش ولی گزینه از پیش تعیین شده نداره و به این صورت هستش که :1 - شما از نوع درگاه پرداخت در حال استفاده هستید ؟ ( مستقیم یا واسطه)2 - در صورتی که از درگاه پرداخت واسط استفاده می کنید ؟ ( نام شرکت + دلیل انتخاب شما ) ...تشکر ... 1 نقل قول لینک به ارسال
امیر حسین حبیبی 618 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 واسطه - پارس پالساده و راحت و از همه مهم تر معتبر 1 نقل قول لینک به ارسال
Ehsaan 1865 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 واسطه - پیلاینامکان اتصال راحت و همچنین تسویه حساب سریع. 1 نقل قول لینک به ارسال
Sange Sabur 4 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 واسط ـ سیبا پالاز دیروز هم که پرداخت موبایلی پارس پال رو نمایی شده کنارش از این مورد هم استفاده میکنم 1 نقل قول لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 واسطه - پی لاین - اتصال آسان 2 نقل قول لینک به ارسال
شهاب 283 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) واسطهپارس پالدرگاه موبایلی ٰ امن و تسویه حساب سریع ویرایش شده شهریور 94 توسط شهاب 1 نقل قول لینک به ارسال
اسماعیل ابراهیمی 371 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 پارس پال + پی لاین 1 نقل قول لینک به ارسال
Mohammad9574 83 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 یه تجربه شخصی ، البته شاید هم زیاد درست نباشهکلا درگاه گرفتن از بانک دردسر زیاد داره من یک بار از پاسارگاد گرفتم که حدودا 1 ماه طول کشید و زیاد هم جالب نبود و چون از طرف شرکت پرداخت امن پاسارگاد بود خودشون درصد برمیداشتندرگاه واسط خیلی بهتره و کارمزد آنچنانی هم نداره زرین پال = خدمات خوبی داره و زرین کارت داره که میتونی پول رو سریع برداشت کنی ، اما عیب اش اینجاست که تمام بانک ها رو برای معرفی حساب پشتیبانی نمیکنه ، مثل بانک سپهپارس پال : عالی و حرفه ای ، و البته امنپی لاین : عالی با امکانات متنوع جهان پی : خیلی خوبه ، اما محیط کاربری اش رو دوست ندارمبا بقیه کار نکردم ، اما روی هم رفته پارس پال بهترینه 2 نقل قول لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5416 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 واسط - پارس آنلاین 2 نقل قول لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 دوستان درگاه مستقیم چی؟ من می خوام درگاه پرداخت ملت یا ملی بگیرم کسی تجربه ای در این زمینه دارد؟فعلا از پارس پال استفاده می کنم نقل قول لینک به ارسال
Ehsaan 1865 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 دوستان درگاه مستقیم چی؟ من می خوام درگاه پرداخت ملت یا ملی بگیرم کسی تجربه ای در این زمینه دارد؟فعلا از پارس پال استفاده می کنماین تاپیک نظرسنجیه، سوالتون در تاپیک دیگه مطرح کنید. 1 نقل قول لینک به ارسال
Cinema 14 ارسال شده در بهمن 94 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 94 من قبلا از پی لاین استفاده کردم خوب بود. ساده, راحت و یه اسکریپت پرداخت داشت خیلی قشنگ بود. امنیت بالایی هم داشت. نقل قول لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در بهمن 94 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 94 درگاه مستقیم بانک ملت نقل قول لینک به ارسال
ariaieboy 691 ارسال شده در بهمن 94 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 94 واسط پی لاین و یک مدتم جهان پی جفتشونم خوب بودند نقل قول لینک به ارسال
abolfazln 33 ارسال شده در بهمن 94 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 94 الان از پی لاین استفاده میکنم خوبه قبلا هم از جهان پی استفاده میکردم بد نبود. نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .