Ghaem 1492 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) سلام دوستاننام نسخه 4.1 این افزونه WP-Parsi Admin Font Editor بود که در نسخه 4.2 به MW Font Changer تغییر داده شد.در این نسخه این امکان اضافه شده که بتونید فونت قالب سایت رو تغییر بدید.نیازی به توضیح نیست چون کار باهاش آسون هست.- لیست فونت های موجود در افزونه: Sultan Adan B Yekan Droid Arabic Naskh Droid Arabic Kufi B Koodak B Bardiya B Esfehan B Helal B Mahsa B Mehr B Mitra B Jadid B Homa B Nasim B Nazanin B Sina B Titr Dast Nevis Tahoma IRYekan Arial Verdana Comic Sans MS- صفحه افزونه در مخزن وردپرس:https://wordpress.org/plugins/parsi-font/تشکر از امیر خلجی مهر و استاد ایمان فخار (ژنراتور فونت های پارسی) عزیز ویرایش شده شهریور 94 توسط Ghaem 3 لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 نسخه 4.2.5 منتشر شد.- رفع مشکل انتخاب نشدن اندازه فونت 2 لینک به ارسال
اسماعیل ابراهیمی 371 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 خسته نباشیدبسیار عالی 1 لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 باتشکر فراوان از دوست گرانقدرم قائم عزیز به خاطر کار بسیار ارزشمندشونمن قبلا افزونه persain-font استفاده می کردم اما دیدم این افزونه خیلی کامل تر است این رو نصب کردم اما وقتی یک کلاس یا ای دی وارد می کنم فونت مورد نظر اعمال نمیشدنمیدونم من جایی دارم اشتباه می کنم .تصاویر رو ملاحظه بفرمایید لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در شهریور 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) باتشکر فراوان از دوست گرانقدرم قائم عزیز به خاطر کار بسیار ارزشمندشونمن قبلا افزونه persain-font استفاده می کردم اما دیدم این افزونه خیلی کامل تر است این رو نصب کردم اما وقتی یک کلاس یا ای دی وارد می کنم فونت مورد نظر اعمال نمیشدنمیدونم من جایی دارم اشتباه می کنم .تصاویر رو ملاحظه بفرماییدسلامکلاس ها و آی دی ها رو اشتباه وارد کردید. باید به این صورت باشن:#breaking-new, .breaking-new, .share-textبرای استایل دادن به یک آی دی باید قبل از اون از کاراکتر هش (#) یا همون مربع که خودمون می گیم استفاده کنید. به این صورت:#id {color:red;}برای کلاس هم باید از نقطه (.) قبل از اون استفاده کنید:.class {color:red;}اگر هم می خواید از چند کلاس و آی دی با هم استفاده کنید باید اونها رو با کامای لاتین (,) از هم جدا کنید:#id, .class {color:red;} ویرایش شده شهریور 94 توسط Ghaem 1 لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در آبان 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 94 قائم جان سلاممن هر کاری می کنم نمی تونم فونت توضیحات محصول در ووکامرس رو تغییر بدم .ممنون میشم بفرمایید که چه کلاس یا ای دی رو باید تغییر بدم؟ لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در آبان 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 94 قائم جان سلاممن هر کاری می کنم نمی تونم فونت توضیحات محصول در ووکامرس رو تغییر بدم .ممنون میشم بفرمایید که چه کلاس یا ای دی رو باید تغییر بدم؟سلامآدرس سایتتون رو بدید. لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در اسفند 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 94 قائم عزیز اگه میشه فونت ایرانیان سانس همین فونت انجمن وردپرس فارسی نیز به افزونه اضافه کنید.جاش خالی هست لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در فروردین 95 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 (ویرایش شده) دوستان یکی راهنمایی می کنه که چطور فونت جدید ایران سانس رو به این افزونه اضافه کرد؟ ویرایش شده فروردین 95 توسط chem لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در فروردین 95 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 (ویرایش شده) با تشکر از قائم عزیز بابت بروز رسانی افزونه به ورژن 4.3 ویرایش شده فروردین 95 توسط chem لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در فروردین 95 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 با چه کلاسی میتوان تمامی بخش های سایت را به فونت مورد نظر بدون تغییر اندازه در این افزونه تغییر داد؟ لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در فروردین 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 سلام نگارش 4.3 فقط دو تغییر داشته: 1- رفع یک باگ XSS 2- اضافه شدن فونت IRAN Sans لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در فروردین 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 توضیحاتی درباره فونت IRAN Sans: از اون جایی که این فونت رایگان نیست پس من هم حق گداشتن فایل این فونت رو توی افزونه ندارم. برای استفاده از این فونت باید یه زحمت بکشید و برید فونت رو از سایت زیر خریداری کنید و روی کامپیوترتون نصب کنید: فونت ایران همین 1 لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در فروردین 95 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 (ویرایش شده) در 4 ساعت قبل، Ghaem گفته است : توضیحاتی درباره فونت IRAN Sans: از اون جایی که این فونت رایگان نیست پس من هم حق گداشتن فایل این فونت رو توی افزونه ندارم. برای استفاده از این فونت باید یه زحمت بکشید و برید فونت رو از سایت زیر خریداری کنید و روی کامپیوترتون نصب کنید: فونت ایران همین من فونت iransans.woff نسخه 4.2 رو دارم در پوشه فونت هم میزارمش اما موقع اعمال یک کلاس اصلا اون فونت ایران سانس در قسمت نام فونت در افزونه ثابت نمیشه یعنی موقع انتخاب وجود دارد در لیست کشویی فونت ها اما موقع ذخیره تغییرات مثل شکل زیر میشه فونت و کلاس انتخاب میکنم بعد از ذخیره تغییرات که میزنم اینطوری میشه و در قسمت نام فونت IRAN Sans نیست ودر نتیجه فونت ایران سانس به اون بخش مورد نظرا عمال نمیشه.آیا من نام فونت ایران سانسی که اپلود کردم اشتباه نوشتم؟ آیا باید کدی خاصی به فایل font.css افزونه اضافه کنم؟ در حالی که در قسمت پیشخوان مشکل وجود ندارد و بعد از انتخاب فونت ،اون فونت اعمال میشه و.. ویرایش شده فروردین 95 توسط chem لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در فروردین 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، chem گفته است : بعد از ذخیره تغییرات که میزنم اینطوری میشه و در قسمت نام فونت IRAN Sans نیست ودر نتیجه فونت ایران سانس به اون بخش مورد نظرا عمال نمیشه.آیا من نام فونت ایران سانسی که اپلود کردم اشتباه نوشتم؟ آیا باید کدی خاصی به فایل font.css افزونه اضافه کنم؟ این مشکل فقط برای شما نیست. یه اشتباه بود که درست شد و تا چند دیقه دیگه آپدیت میاد. ******************* شما این نسخه از افزونه رو که پیوست کردم نصب کنید. فقط فایل iransans.woff رو به irsans.woff تغییر نام بدید و توی پوشه fonts بزارید. parsi-font.zip ویرایش شده فروردین 95 توسط Ghaem 1 لینک به ارسال
chem 61 ارسال شده در فروردین 95 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 95 در 2 ساعت قبل، Ghaem گفته است : این مشکل فقط برای شما نیست. یه اشتباه بود که درست شد و تا چند دیقه دیگه آپدیت میاد. ******************* شما این نسخه از افزونه رو که پیوست کردم نصب کنید. فقط فایل iransans.woff رو به irsans.woff تغییر نام بدید و توی پوشه fonts بزارید. parsi-font.zip بانهایت سپاس و قدردانی از لطف شما دوست گرانقدر مشکل به طور کامل حل شد. واقعا افزونه کاملی ساختید.در بین تمامی افزونه های مشابه حرف نداره فقط اگه میشد در این افزونه رنگ فونت ها هم تعیین کرد عالی میشد 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده